De Car-Bags accessoires [review]

laptoptas car bags

Onlangs kon je onze ervaringen met de kofferbaktassen van Car-Bags lezen. Het testteam was enthousiast en de tassen op maat kwamen met vlag en wimpel door de kritische keuring heen. Maar Car-Bags biedt nog meer handige producten voor onderweg. Welke dat zijn, lees je in deze review over de accessoires van Car-Bags. 

Wat zit er in welke tas?

Ten eerste kregen we de opmerking dat zes (bijna) dezelfde kofferbaktassen niet handig zou zijn, omdat je zo niet weet voor wie welke tas is. Het was nog niet eerder door ons beschreven, maar daar heeft Car-Bags een hele simpele oplossing voor: de bagagelabel set. Deze set van zes gekleurde bagagelabels kun je aan elke tas heel gemakkelijk vastmaken door middel van klittenband. Elke label heeft een andere kleur, het enige wat je nu nog moet doen, is onthouden (of opschrijven) wat er in welke kleur tas zit.

Goed, nu dat uit de wereld is geholpen, kunnen we verder met de rest van de accessoires van Car-Bags. Want wij mochten er een aantal testen voor deze review.

De Cool Bag koeltas

De koeltas, ook wel genaamd de ‘Cool Bag’, is een handige tas voor in de auto waar je je eten en drinken voor onderweg kunt bewaren. Het speciale aan deze tas is de vormgeving: breed aan de onderzijde, waardoor er lekker veel in past, en smal aan de bovenzijde, waardoor je beenruimte in de auto niet wordt beperkt.

cool bag car

carbag cool

De inhoud van de koeltas is 15 liter, geen loodzware tas dus voor je eten en drinken. Hierdoor kun je de tas gemakkelijk even over je schouder gooien tijdens een tussenstop. En doordat de koeltas redelijk compact en van flexibele stevige nylon stof (dus geen hardcover) is gemaakt, kan de koeltas weer goed opgeborgen worden. Bijvoorbeeld voor of achter je autostoel. Of misschien is er nog plek tussen de kinderen in.

De koeltas heeft aan de voorzijde nog een extra ritsvak, hier kun je spullen bewaren die niet perse heel koel hoeven te blijven. Bijvoorbeeld snoepjes voor de kinderen onderweg. Iets wat we ook al ervaren hebben is dat de zilverkleurige isolatie aan de binnenzijde van de koeltas, goed te reinigen is. We zullen eens niet knoeien onderweg…

De backpack trekking rugzak, maar voor ons vooral een laptop rugzak

Overal waar wij naartoe gaan, gaat de laptop met ons mee. Met een vader als software ingenieur, een moeder als blogger en kinderen die toch wel schermverslaafd zijn, is de laptop een must om mee te nemen. De laptop rugzak van Car Bags is voor ons ideaal, hier passen namelijk meerdere laptops en tablets in. Hier een aantal kenmerken:

– De laptoptas heeft één hoofdcompartiment met rits, met aan de binnenzijde een stevig gevoerd laptopvak, voor een laptop van max. 35 x 25 x 5 cm..

– Een groot ritsvak met organiser voor bijvoorbeeld de tablets reisdocumenten of nog een laptop.

– Een klein ritsvak, voor belangrijke reispapieren.

– En aan beide zijkanten een insteekvak.

laptoptas carbags

Omdat onze laptops ons veel waard zijn, houden we ze ook het liefste bij ons en laten we ze nooit achter in de auto. Een goede stevige en fijn te dragen laptop rugzak is daarom wel zo belangrijk. De gevoerde schouderbanden en een rugpand zorgen voor de draagcomfort. En eventueel kun je afneembare heupgordel gebruiken wanneer je langer aan de wandel gaat. Qua prijs en kwaliteit is deze tas echt een aanrader! We zijn zelfs zo tevreden dat de man deze tas elke dag meeneemt naar zijn werk.

De Toilet Bag

Dit is de toilettas van Car Bags. In eerste instantie was ik niet laaiend enthousiast over de toilettas. Dit kwam doordat de tas telkens omviel wanneer ik het neerzette en openmaakten. Ik had de tas te vol geladen denk ik en dat werkt dus niet. Later kwam ik erachter dat de toilettas een ophanghaak heeft en dat is ideaal voor op de camping! De toillettas is dus echt ontworpen om op te hangen, of om de tas niet te vol te laden.

car bags toilettas

car bags label

Ook deze tas is gemaakt van de robuuste nylon stof. Goed schoon te maken en echt een stevige kwaliteit.

De Laundry Bag XXL, voor de vuile was

De laatste van de Car-Bags accessoires in deze review, is de Laundry Bag XXL. Deze tas is speciaal gemaakt om je vuile was in op te bergen. En ik kan daar heel kort over zijn, dit wil iedere moeder (en/of vader), maar aan één zo een Laundry Bag hebben wij als gezin van vijf niet genoeg. Ook al is de tas XXL. Ik kan er toch zeker wel vier gebruiken na twee weken kamperen. Bovendien kun je dan direct je vuile was sorteren en thuis meteen in de wasmachine storten.

waszak car bags

Previous ArticleNext Article