Einde van het jaar interview voor kinderen [+printable]

interview vragen kind

Naast de herinneringen pot, ga ik nog iets nieuws beginnen. Nou ja, eigenlijk gaan we het jaar ermee afsluiten, maar de bedoeling is om dit blad ieder jaar in te vullen. Ik maakte namelijk een printable (gratis uit te printen) met interview vragen voor kinderen. Ik weet het, ik kom er voor mijn gezin een beetje laat mee, want het leukste aan dit idee is natuurlijk dat je na zoveel jaar een boek vol met dit soort interview bladen hebt. Maar ik ben niet te beroerd om leuke ideeën te delen.

Een vriendenboekje maar dan anders

Het idee is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met het invullen van een vriendenboekje. Alleen zie je je eigen antwoorden die je in het vriendenboekje schrijft, (bijna) nooit meer terug. En laat dat nou net het leukste zijn van een vriendenboekje. Met dat idee zijn de vragen van deze printables gemaakt.

De antwoorden veranderen

Door de jaren heen veranderen de antwoorden van je kind. Wat ze nu wil worden is misschien compleet anders dan een paar jaar geleden. En dat maakt het invullen, en vooral het later terug lezen van de antwoorden juist zo leuk. Niet alleen de antwoorden zullen veranderen, ook het handschrift zal door de jaren heen veranderen. Kortom, het is echt iets wat je opbouwt en mee kunt geven aan je kinderen. (Goedmakertje voor alle jaren met een ontbrekend fotoboek)

Gratis printable

Je kunt deze ‘einde van het jaar interview voor kinderen printables’ hier gratis uitprinten. Vind je ze lelijk en denk je dat je het zelf mooier kunt maken? Neem gerust de vragen over voor je eigen ‘einde van het jaar interview’. Je hebt in ieder geval er weer een leuke activiteit erbij om te doen tijdens oudejaarsavond.

jaarinterview printable

vragen voor kinderen

De interview vragen om over te nemen

Wat is je leeftijd: ………

Wie is je beste vriend(in): ……………

Wat wil je later worden: ………………

Dit kan ik heel erg goed: ………………………

Het grappigste van het afgelopen jaar is: ……………………………

……………………………………

Het stomste van het afgelopen jaar is: …………………

…………………

Waar spaar je voor: …………………………

Waar heb je een hekel aan: …………………………

Op wie ben je verliefd: ……………………………

Wat is het leukste op school: ……………

Waar zou je naartoe gaan als je kon tijdreizen …………

Leukste boek: …………………………………

Leukste film: …………………

Favoriete liedje: …………………

Favoriete vakantie: ……………………

Lievelingseten: …………………………

Favoriete sport: ………………………………

Leukste website: ………………………………

Wat is het allerleukste wat je afgelopen jaar hebt gedaan: ………

Wat is op dit moment jouw wens: ……………………………

Previous ArticleNext Article