Marco Polo, are you ready?

Wauw! Netflix stuurt deze ontdekkingsmoeke naar de premiere van de nieuwe Netflix-original serie Marco Polo in ‘The City That Never Sleeps’. Dat is nog eens een avontuur beleven. ‘Never sleep’, daar ben ik volwaardig in getraind, maar zo’n premiere is wel even andere koek. Ik kan natuurlijk niet in mijn moeke-outfit aan komen zetten. Er moet dus geshopt worden. De birckenstocks, o nee het is winter, de Uggs worden ingeruild voor pumps en de spijkerbroek met slobbertrui worden ingeruild voor een hip jurkje. (Zo, schets ik hier toch even een beeld van mezelf). Dus ik op de bakfiets (ja, het beeld is bijna compleet) naar het dorp. Dat dorp is inmiddels eigenlijk een stad, want het heeft alle nodige faciliteiten om te kunnen slagen voor een premiere outfit.

Maar man, wat is dat opeens lastig. Na jaren style-ervaring opdoen op mijn eigen kleintjes, lijk ik het voor mezelf volledig verleerd te hebben. Wat is eigenlijk mijn smaak? Wat is überhaupt in de mode en wáár is mijn maatje 38 gebleven???

Je raadt het al, dat valt niet mee. Maar na 28 outfits gepast te hebben en 86 slechte adviezen te horen hebben gekregen, is het me toch gelukt! Denk ik.

Dus Marco Polo, are you ready? Here I come!

marcopolo

Previous ArticleNext Article

7 Comments

  1. Super gaaf! En….ik ben ook heel erg benieuwd naar je outfit. Krijgen we daar nog een foto van te zien :-)?

  2. Pingback: Het Marco Polo première-outfit…