Halloween knutselpakket om zelf te printen

halloween knutselpakket

Pompoenen, spookjes, monstertjes en heksjes, het zijn de figuren voor Halloween. Ik weet zeker dat je direct de aandacht hebt, wanneer je voorstelt om iets voor Halloween te knutselen. Of je nu een snel en gemakkelijk knutselpakket nodig hebt om je kind te vermaken of dat je een Halloweenfeestje aan het organiseren bent, wij hebben een supertof Halloween knutselpakket voor je klaar om te downloaden.

Heel veel kinderen zijn fan van het steeds populairder wordende feest. Lekker griezelen en elkaar laten schrikken, het blijft leuk! Knutselen voor Halloween hoort er inmiddels ook een beetje bij. En dat hebben we lekker makkelijk voor je gemaakt. Met dit knutselpakket maak namelijk je binnen no-time een echte Halloween hoek in je woonkamer of klaslokaal.

Halloween wc-rollen knutselen

Halloween knutsels kun je op allerlei manieren maken. Wij hebben een printable voor wc rolletjes gemaakt, om de Halloween figuren gemakkelijk te knutselen. Wc rollen zijn nu eenmaal geweldig knutselmateriaal, dus als we dat kunnen gebruiken dan doen wij dat ook voor Halloween. Wanneer je de printable download, dan komen er acht verschillende Halloween figuren uit je printer rollen om te knutselen. Zo simpel is het, want je hoeft de print alleen maar uit te knippen en om/op de wc rol te plakken. Met als resultaat, een super toffe Halloween knutsel!

Halloween slinger maken

Zelf een Halloween slinger maken is ook erg leuk! Hiervoor vind je in het Halloween knutselpakket vier verschillende figuren. Deze knip je uit en plak je met een plakbandje aan een stuk draad. Je kunt er zelf voor kiezen of je de figuren mixt met elkaar of dat je een aparte slinger met spookjes, spinnenwebben, monstertjes en pompoenen maakt.

halloween knutselpakket
halloween knutselpakket

Kleurplaten

Naast de wc-rol knutsels en de slingers hebben we ook nog twee toffe kleurplaten in het Halloween knutselpakket gedaan. Het heksje en het monstertje passen hellemaal bij de rest van de printables in het pakket. Mocht je nog meer leuke kleurplaten in dit thema willen hebben, dan kun je onze andere Halloween kleurplaten hier gratis downloaden.

halloween knutselpakket

Halloween knutselpakket downloaden en printen

Al deze Halloween knutsels vind je in ons printable pakket die je hier voor slechts € 2,49 kunt bestellen en downloaden. Na betaling ontvang je de volgende prints direct in je mailbox:

  • Acht verschillende wc-rol figuren (twee per A4)
  • Vier verschillende figuren voor Halloween slingers
  • Twee verschillende Halloween kleurplaten

Hieronder kun je het ruimtevaart printable knutselpakket bestellen en betalen met iDeal. Na betaling ontvang je het pakket met printables direct in je mailbox. De printables kun je onbeperkt zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article