Piraten bingo – printable

spelletjes

Organiseer je een kinderfeestje met het thema piraten? Dan mag deze speciale piraten bingo niet ontbreken! Laat de kleine piraatjes niet ontploffen als ze bijna bingo hebben!

Bingo is een top spelletje tijdens een kinderfeestje! Het een is super easy spelletje om kinderen mee te vermaken. En als je ervoor zorgt dat er prijsjes te winnen zijn, dan zijn kinderen sowieso enthousiast. Maar iets lekkers winnen is natuurlijk ook een optie! Speciaal voor een piraten kinderfeestje, hebben we deze piraten bingo gemaakt om zelf te printen. Wil je een compleet piratenfeestje printen? Download dan het piraten pakket, want ook hier zit deze piraten bingo in.

Piraten bingo printen

Wanneer je de piraten bingo hebt uitgeprint, knip je de 30 bommetjes met getallen uit. Dit hoef je niet heel precies te doen, je kunt er ook gewoon kaartjes van knippen. Vouw ze op en hussel de kaartjes goed door elkaar.

Wanneer je de piraten bingo gaat spelen, geef je ieder kind een eigen bingo kaart en vervolgens pak je steeds een een bommetje met een cijfer erop. De kinderen kijken of ze het cijfer op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste een rij of de hele bingokaart vol heeft, heeft bingo!

Wat koop je?

De printable van de piraten bingo bestaat uit het volgende:

  • 8 verschillende bingokaarten
  • knipvel met 30 bommetjes
Bedrag € -
Previous ArticleNext Article