Eenhoorn bingo – printable

unicorn

Organiseer je een unicorn kinderfeestje? Dan mag deze eenhoorn bingo met unicorn afbeeldingen niet ontbreken! De meiden zullen helemaal dol zijn van deze ultieme eenhoorn bingo vol met regenbogen, unicorn sterren, hartjes enzovoorts!

Bingo is sowieso een favoriet spelletje tijdens een kinderfeestje! Het een is super easy spelletje om kinderen mee te vermaken. En als je ervoor zorgt dat er prijsjes te winnen zijn, dan zijn kinderen sowieso enthousiast. Maar iets lekkers winnen is natuurlijk ook een optie! Speciaal voor een unicorn kinderfeestje, hebben we dus deze eenhoorn bingo om zelf te printen gemaakt.

Eenhoorn bingo printen

Wanneer je de eenhoorn bingo hebt uitgeprint, knip je de 34 kaartjes met de unicorn symbolen uit. Deze hussel je goed door elkaar. Leg het kaartje met de eenhoorn bovenop de stapel.

Wanneer je de eenhoorn bingo gaat spelen, geef je ieder kind een eigen bingo kaart en vervolgens pak je steeds een kaartje van de stapel unicorn symbolen kaartjes. De kinderen kijken of ze het symbool, in de juiste kleur, op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste alle symbolen weg heeft gestreept, heeft bingo!

Organiseer je een compleet eenhoorn feest? Deze bingo vind je ook in het eenhoorn kinderfeestje printable pakket.

Wat koop je?

De printable van de eenhoorn bingo bestaat uit het volgende:

  • 8 verschillende eenhoorn bingo kaarten
  • 34 kaartjes (om uit te knippen) met de unicorn symbolen
Bedrag € -
eenhoorn
unicorn
unicorn
Previous ArticleNext Article