Wauw regenlaarsjes!

Van de week had ik het over de meest afgrijselijke regenkleding en de daarbij horende afgrijselijke regenlaarsjes. Met dit weer ontkom je niet aan die regenlaarsjes, want kleine kindjes willen nu eenmaal in de plassen stampen. En eigenlijk is dat, als je toch buiten bent, ook wel één van de mooiste uitzichten die je kunt hebben. Kindjes die vrolijk in een regenplas dansen.

Gelukkig zijn er ook onwijs gave exemplaren van het rubberen schoeisel. Bij regenlaarsexpert.nl ontdekte ik een aantal (voor mij) nieuwe merken en ook bekende merken waarvan ik niet wist dat ze ook regenlaarsjes in het assortiment hebben. Bijvoorbeeld de Havaianas, blijkbaar gaan deze er wel uit bij regenlaarsexpert.nl Ze zijn namelijk in de aanbieding en alleen nog te bestellen in maat 31. Maar de leukste regenlaarsjes die er voor mij uitspringen zijn van het merk Nokian. Deze natuur-rubberen laarsjes zijn verkrijgbaar in de kleuren, rood, blauw, zwart en wit en kunnen ook meteen als snowboots gebruikt worden. Deze laarsjes van het Finse merk zijn namelijk bestendig tot -40˚C en gemaakt om te dragen met dikke geitenwollen sokken.

regenlaarsjes

Ook de regenlaarzen van Bogs vind ik opvallend leuk. Deze zijn voor de grotere kleintjes, namelijk vanaf maat 30. Opvallend aan deze laars is de zool. Deze is namelijk vochtafdrijvend, waardoor de voeten gegarandeerd droog blijven. Door de warme binnenvoering is ook deze laars te gebruiken bij koude temperaturen (tot -15˚C).

bogs

Regenlaarsexpert.nl is een fijne site met een prima assortiment aan regenlaarsjes. Voor ieder wat wils en ja, ook een brandweer-regenlaars, maar deze van het merk Chuva vond ik nog wel schappelijk. Een goede en duidelijke beschrijving van de artikelen en gratis verzending vanaf € 50,00.

 Gesponsorde post ©

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Ben ik de enige die dit best veel geld vind voor laarsjes? Ik heb laarsjes van de action en die houden alles super droog.

    1. Nee hoor, je bent vast niet de enige! Ik vind ze ook zeker niet goedkoop, maar doordat ze ook bestendig zijn voor de kou, vind ik ze wel meerwaarde hebben.