Regenkleding of Carnavaloutfit?

Zoals jullie misschien wel weten wonen wij tegenover school. Als ik zou willen, kan ik zo bij de zesjarige in haar klasje kijken en wat er op het schoolplein gebeurt, kan ik al helemaal goed in de gaten houden. Soms best handig dus! Soms ook helemaal niet, zeker niet als de schoolcarrière van je kleintje net begint en ze moederziel alleen op het schoolplein staat. Dan is het verre van handig dat je dat allemaal uitgebreid kunt bestuderen.
Maar goed, met dit weer is het echt super, zeker als de twee peuters een beetje mee zouden werken. Ja als… Als dat nou eens zou lukken. Deze kleintjes maken van het halen en brengen altijd een uitgebreide wandeling, inclusief speurtocht-elementen. Hartstikke leuk dat ze dat doen, maar wel graag als het droog is. Als het zo plenst, dan wil ik graag even snel heen en weer. Gisteren was weer zo een dag waaruit bleek dat dat niet haalbaar was en ik ging dus op zoek naar alternatieven. Zoals regenkleding.

Maar mensenlief! Waarom moet die regenkleding zo afschuwelijk lelijk zijn? Is het als het regent een goede reden om in een Carnavaloutfit rond te gaan lopen?

Hier mijn persoonlijke top 3 van de regenkleding die ik zelf niet zo heel erg mooi vind. Daar tegenover staat wel dat mijn kleintjes het de meest fantastische regenkleding vinden!

1. De Kidorable zeemeermin regenjas. Met deze jas zou mijn kleintje nog natter dan nat worden. Ze denkt dan natuurlijk dat ze een zeemeermin is en zal in elke plas een bommetje proberen te maken. Maakt het wandelingetje naar de overkant niet sneller.

zeemeermin regenjas

2. De regenjassen van Stephen Joseph zijn op zich best vrolijk, maar ik ben die uilen inmiddels zo beu! En bij die aapjes krijg ik wel een heel erg Kleertjes.com gevoel.

jungle regenjassen

3. Ik ben helemaal weg van rode regenlaarsjes! Maar niet van deze variant. Hoewel elke jongen van dit regenoutfit droomt, word ik er niet warm van. En daarbij, blussen dat doen de wolken wel. Ik wil gewoon snel weer naar binnen…

brandweer regenlkleding

Vind jij dat ik de plank volledig mis sla en vind je deze regenkleding wel helemaal te gek? Je kunt ze bestellen bij Kleertjes.com
Prijzen van de regenjasjes liggen tussen de € 34,95 en € 39,95.

 

Previous ArticleNext Article

8 Comments

  1. Haha hilarisch beschreven.
    Ik vind dat je de plank ‘mis slaat’ want ik vind ze wel super grappig die jasjes.
    en wie wil nu niet zeemeerminnen

    1. Haha! We waren zojuist weer nat tot op het bot, toch maar overwegen misschien? 😉

  2. Mijn zoontje zou zo’n brandweerman pak geweldig vinden! Maar het is wel een beetje te veel van het goede moet ik zeggen.

  3. Ik ben het met je eens hoor. Wat verschrikkelijk haha! Doe mij maar mooie regenjasjes van de wat duurdere merken, niet zo hysterisch en van goede kwaliteit. Regenlaarsjes van Bergstein haal ik binnenkort, daarmee mag mijn zoontje lekker in plassen stampen 😉

  4. Pingback: Wauw regenlaarsjes!