Ben ik net gewend aan Squishies, krijgen we nu weer Bubbleezz

Bubbleezz squishies kopen

Ben ik er eindelijk achter waar en vooral waarom (want rage) kinderen squishies willen kopen. Is de volgende hype alweer in aantocht. Namelijk de Bubbleezz. Ook de Bubbleezz zijn squishies, maar dan net even anders. De Bubbleezz zijn gevuld met zachte slijmerige knijpbare parels. Oftewel, hier komt slijm en squishy samen. 

De Bubbleezz kopen

Na een aantal goedkope squishies in huis te hebben gehad, ben ik er wel achter dat je het beste voor het échte werk kunt gaan. Want elke keer een huilend kind, omdat de squishy na drie keer knijpen kapot gaat, is niet aan te raden. Geen Aliexpres zooi dus (of Action, waar je de slijmballen zo uitknijpt, ieuw). Het kost je misschien wat meer, maar de frustratie is aanzienlijk minder.

Bubbleezz squishies verpakking

BUBBLEEZZ™ klein:
Leeftijd: 8+ Prijs : €7,99

BUBBLEEZZ™ groot:
Leeftijd: 8+ Prijs : €14,99

Maar wat vinden we eigenlijk van de Bubbleezz squishies?

Mijn oudste heeft de twee squishies al gespot terwijl ik nog een fotootje probeer te maken van de Bubbleezz in verpakking. ‘Wat is dat?’, roept ze verbaasd en nieuwsgierig. Omdat ik weet dat het geen nut heeft om het langer uit te stellen, vraag ik haar de squishies uit te pakken. ‘Zijn dit squishies?’, vraagt ze nog verbaasder dan eerst. En meteen gaan de plakkerige schepsels richting haar neus.

Bubbleezz squishies geur

Conclusie 1: Aan deze squishies zitten geen aangename geurtjes. (Wat ik overigens bij de ‘gewone’ squishies ook niet aangenaam vond, maar kinderen blijkbaar wel.)

De Bubbleezz ruiken een beetje naar lijm. En in eerste instantie plakken de squishies, wat viezig aanvoelt. Toch word er gretig in geknepen en de squizy buigt zich in allerlei vormen. Het feit dat de squishies in de smaak vallen bij mijn kinderen, blijkt wel uit dat ze met z’n drieën zitten te bekvechten over de twee Bubbleezz.

Er zit niets anders op dan ze zelf maar in beslag te nemen. En voor ik er erg in heb, zit ik ’s avonds op de bank mezelf de kramp in m’n vingers te knijpen.

Conclusie 2: De Bubbleezz bereikt volledig zijn doel. Je kunt er in blijven knijpen en kijken naar de verschillende vormen, de verstopte bedeltjes en de terugschietende slijmballetjes. Alleen een beetje jammer van de kramp in mijn handen nu.

Voordelen van Bubbleezz™

  • De Bubbleezz squishies is dat je ze gemakkelijk onder de kraan kunt afspoelen.
  • De Bubbleezz squishies voldoen aan alle eisen volgens de richtijnen binnen de EU.
  • Volgens de zoon zijn ze écht niet stuk te krijgen.
  • Wat mij betreft is de Bubbleezz een prima opvolger van de Soft ‘N Slo squishy rage.
Previous ArticleNext Article