Squishy kopen: waar en goedkoop graag!

Squishy kopen goedkoop

“Mam, ik heb toch nog geld? Dan wil ik een Squishy kopen!”, zegt mijn dochter wanneer ze uit school komt.
“Een wat?”, vraag ik verbaasd.
“Een Squishy! Jetje uit mijn klas heeft een Squishy ijsje. En ik wil de Squishy panda”, vervolgt ze.

Het is me nog totaal niet duidelijk wat die Squishies nou zijn. Maar mijn dochter is ervan overtuigd dat ze er een kopen wil. 

Squishy, de rage van 2018

‘s Avonds kijken we met z’n allen naar het Jeugdjournaal en daar komt het volgende onderwerp aan bod: Squishy, de rage van 2018. “Kijk mam, dat is een squishy, lieve schattige zachte poppetjes waar je in knijpen kunt.”, roept mijn dochter door het item heen. ‘Nou enig, we hebben weer een rage.’ denk ik bij mezelf. Maar wanneer ik de prijzen van die squishy dingen hoor, val ik bijna van mijn stoel. Tjonge, kan dat niet wat goedkoper? Waar zijn de rages als de Flippos, die je gewoon gratis spaart bij een zak chips, gebleven?

Squishy, wat is het eigenlijk?

Voordat we een Squishy kopen, wil ik eerst precies weten wat het is. Als ik het goed begrijp is de gehele benaming ‘Kawaii squishies’. Waarom Kawaii ervoor staat, is me niet helemaal duidelijk. Misschien is het een merknaam? Anyway, wat kun je met een Squishy? De omschrijving van mijn dochter is als volgt: “Je kunt erin knijpen. Soms geven ze een geurtje. Oh en ze zijn zoooooo schattig”.

Kortom, het klinkt als de nieuwe stressbal. Je weet wel, waar vorig jaar de Fidget Spinner voor in de plaats kwam.

Een Squishy kopen, waar?

Mijn dochter lijkt er van overtuigd. Ze wil meedoen met de rage door een Squishy te kopen. Ik kan dan beter maar goed gaan uitzoeken waar ze dat kan doen. Want al snel zie ik dat je niet voor alle Squishies de hoofdprijs van €14,95 betaalt. De Squishy kan je ook goedkoper krijgen. Drie keer raden waar.

Juist, Ali Expres. Hier zijn de goedkope Squishies te vinden. Echter is de kans dat je drie weken in de stress moet zitten of het wel aankomt aanwezig. Maar gelukkig krijg je er een Squishy voor terug, dan kun je alle stress er weer uit knijpen. Kijk hier om de goedkope Squishies te bestellen >>

Bij onze vertrouwde Bol.com zijn de Squishies ook verkrijgbaar in alle soorten en maten.

squishy kopen

De Soft’n Slo Squishies van Boti. €11,99 Bestellen >>

De Smooshy Mushy Squishies. €14,99 Bestellen >>

De speelfiguren van Smooshy Mushy Squishies. €9,99 Bestellen >>

Squish-Dee-Lish dieren van het merk Jakks. €6,99 Bestellen >>

En de Cakepop Cuties Squishies. €13,99 Bestellen >>

De favoriete Squishy

Hoe meer ik naar die figuurtjes kijk, hoe leuker ze worden. Dus ik snap de rage ook wel, als kind zou ik ze ook heel leuk gevonden hebben. Mijn dochter heeft twee favoriete Squishies. Haar voorkeur is de Galaxy squishy en ze had ergens een Squishy van een eenhoorn gezien. En wat ze ook erg leuk aan de Squishies vindt, is dat er een geurtje vanaf komt.

Rages, ach laten we er maar weer aan meedoen. Het hoort toch een beetje bij het opgroeien. Een herinnering voor later. Want weet je nog…

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. Goed stuk! Als ouder van 3 kinderen van 7, 8 en 10 liep ik tegen hetzelfde probleem aan. Uiteindelijk vond ik de prijzen ook relatief hoog en aliexpress te lang wachten en stressen inderdaad. Ben toen met mijn kinderen op zoek gegaan naar een groothandel en toen kwam de oudste met het idee om zelf squishies te gaan verkopen. Als ouder wil ik ondernemersdrift stimuleren en ben dus samen met haar een website gaan bouwen, maar naar dagen zwoegen is het resultaat daar: squishykopen.com. Ik heb wel vanaf het begin één voorwaarde gehad, we gaan faire prijzen hanteren, dus onze duurste squishies zijn dan ook maar € 6,50. (terwijl deze op andere site’s veel duurder zijn).