Kinderschoenen trends herfst/winter 2017

De zomervakantie ligt achter ons. De herfst en de winter in het verschiet. Ik zeg, tijd om de kinderschoenen trends van herfst/winter 2017 onder de loep te nemen. We zien weer van alles voorbij komen. Van stoere en sportieve kinderschoenen tot glitter en stijlvol. Maar wat zijn nou de echte trends en welke kinderschoenen zijn een must-have?

braqeez  boots 417771

Boots en badges

Wat we dit jaar al eerder zagen, waren de badges op de kinderschoenen. Deze trend zet zich ook voort in het winterseizoen en daarmee worden de winterschoenen verre van saai maar juist stoer en eigenwijs. Zeker wanneer de badges op de typische veterboots, die komende winter helemaal hot zijn, zijn genaaid. Veterboots zijn er zowel voor de jongens als voor de meiden.

Deze veterboots met badges van Braqeez komen uit de meidencollectie en zijn hier absoluut de favoriet! Ze zijn zo gaaf en stoer, dat geen enkele outfit nog ‘liefelijk’ is. Deze stoere leren boots zijn alleen voor echte rebels.

braqeez kinderschoenen 2017

Cognac kleurige sneakers

Sneakers zien we elk jaar weer terug. Dit seizoen blijven de multicolor- en animalprints achterwege en gaan we voor stijlvol. Wanneer ik aan sneakers denk, denk ik meteen aan een mega sportieve schoen. Toch kunnen sneakers ook hele stijlvolle schoenen zijn, zoals deze cognac kleurige kindersneaker van Braqeez. De kinderschoenen hebben een mooie combinatie van de materialen suède, leer en jeans en natuurlijk de onverwoestbare stootneuzen. En omdat ze voor de winter zijn, zijn de hoge sneakers heel fijn.

Bunnies kinderschoenen 2017

Shiny kinderschoenen

Shiny kinderschoenen is een breed begrip. Het kunnen lakschoentjes zijn. Shiny details, bijvoorbeeld een subtiel glittertje in de veter. Of een ster die letterlijk van de schoen af straalt. Glitter en glans op een schoen is een must komende winter, als je maar straalt. Voor mijn jongste dochter heb ik deze trend gevonden in de kinderschoen van Bunnies, hét merk voor peuter- en kleuterschoenen.

Wat kosten deze kinderschoenen?

De veterboots met badges van Braqeez kosten €89,95 en zijn verkrijgbaar in maat 31 tot en met maat 40.
De cognac kleurige sneakers van Braqeez kosten €79,95 en zijn verkrijgbaar in maat 24 tot en met maat 30.
De kinderschoenen van Bunnies kosten €89,95 en zijn verkrijgbaar in maat 27 tot en met maat 32.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Hi,

    De cognac-kleurige sneakers van Braqeez vind ik er erg leuk uit zien, alleen kan ik ze niet vinden op de website van Braqeez…of kijk ik verkeerd?