Corrigeer je slank!

In de meeste gevallen is een bevalling niet heel bevorderlijk voor je figuur. Blubberbuiken, hangborsten en love handles; je kunt het er allemaal gratis en voor niets bij krijgen. Bovendien zorgt het hebben van kinderen er vaak voor dat er maar weinig tijd over blijft voor sporten, waardoor het lastig is om je figuur in vorm te houden en de kilo’s er langzaam aansluipen. Toch wil ook jij van de zomer lekker naar het strand, en shinen in die mooie jurk op dat feestje waarvoor je bent uitgenodigd. Sporten en gezond eten blijven natuurlijk het effectiefst, maar onderstaande kledingstukken zijn op korte termijn de perfecte oplossing om toch ‘in shape’ voor de dag te komen.

Corrigerende buikband

Er zijn buikbanden die je buik ondersteunen wanneer je zwanger bent, maar er zijn ook buikbanden speciaal voor het wegwerken van wat overtollig vet rondom je buik. Deze buikbanden corrigeren van onder de borst tot aan de heup, en je buikomvang kan wel tot 10 cm afnemen. Perfect wanneer je iedereen wilt doen geloven dat je een mooi afgetrainde buik hebt. 

Corrigerend ondergoed

Denk jij ook meteen aan Bridget Jones wanneer je ‘corrigerend ondergoed’ hoort? Zie je direct huidkleurige, oncharmante, niet sexy exemplaren voor je? Dat zijn allemaal achterhaalde gedachtes over dit o zo praktische ondergoed. De oma slips bestaan natuurlijk nog steeds, maar er zijn ook genoeg modellen en kleuren waar je partner wél warm van wordt.

Corrigerende zwemkleding

Ook op het strand is het mogelijk een paar kilo’s weg te moffelen door een corrigerend badpak te dragen. Wat een corrigerend badpak van een normaal badpak onderscheidt, is dat ze voorgevormde cups hebben met beugel voor extra ondersteuning en comfort. Hierdoor worden je borsten in bedwang gehouden en blijven ze op hun plek; je hoeft dus niet bang te zijn voor een nipplegate. Daarnaast heeft een corrigerend badpak versteviging rond de buik, en vaak een rimpeleffect aan de voorkant, waardoor je buikje wordt verdoezeld.

Corrigerende legging

Kunnen jouw billen wel een steuntje gebruiken? Trek dan een corrigerende legging aan. Een corrigerende legging lift je billen niet alleen, maar zorgt er ook nog eens voor dat putjes en andere oneffenheden rondom je benen, billen, heupen en dijen niet meer opvallen. Gevolg: strakke rokjes en broeken die weer met een gerust hart gedragen kunnen worden!

Previous ArticleNext Article