Dit zegt een sterrenbeeld over het karakter van jouw kind

karakter

De interesse in astrologie is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Vind jij astrologie ook interessant? Dan is het natuurlijk leuk om er via een overzicht van alle sterrenbeelden achter te komen hoe het zit met jouw persoonlijkheid. Maar niet alleen is het interessant om meer over jezelf te weten te komen via je sterrenbeeld, maar ook over anderen. Zo zegt een sterrenbeeld bijvoorbeeld ook iets over het karakter van jouw kind. Op basis hiervan kun je jouw kind wellicht wat beter proberen te begrijpen. Wat een sterrenbeeld zegt over het karakter van jouw kind? Je leest het hier!  

Ram, 21 maart t/m 20 april

Heeft jouw kind het sterrenbeeld ram? Een Ram is grappig, avontuurlijk, eerlijk vrolijk en gezellig. Bovendien gaat de ontwikkeling bij de Ram vaak snel, zij willen alles snel oppakken. Kinderen met het sterrenbeeld Ram hebben veel energie en tevens een sterke wil. Het zijn echte doeners en ze houden niet van stilzitten. 

Stier, 21 april t/m 21 mei

Kinderen met Stier als sterrenbeeld zijn intelligent, creatief en relatief rustig. Een stier is onafhankelijk en hebben een groot doorzettingsvermogen. Wel kunnen kinderen met dit sterrenbeeld soms jaloers en eigenwijs zijn. 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Heeft jouw kind het sterrenbeeld Tweelingen? Dan kun je er vanuit gaan dat het kind levendig, intelligent en energiek is. Een kind met dit sterrenbeeld vindt het fijn om dingen te leren en te begrijpen hoe iets in elkaar zit. Tweelingen kletsen graag, maar zijn daardoor soms wel wat sneller afgeleid. 

Kreeft, 22 juni t/m 22 juli

Als we kijken naar de kinderhoroscoop kunnen we afleiden dat een kind met het sterrenbeeld Kreeft creatief, gevoelig en onzeker is. Over het algemeen zijn deze kinderen wat verlegen en zijn gevoelig voor wat er om hun heen gebeurt. Een kreeft is loyaal en spontaan en geeft veel om mensen die dichtbij staan.

Leeuw, 23 juli t/m 23 augustus

Speels, blij en warm: zo kunnen we kinderen met het sterrenbeeld Leeuw het beste omschrijven. Leeuwen zijn gul en vinden het geen probleem om te delen. Een leeuw weet wat hij/zij wil en staat graag in het middelpunt.

Maagd, 24 augustus t/m 22 september

Eerlijk, nieuwsgierig, beleefd en slim. Deze karaktereigenschappen horen bij de Maagd. Een kind met dit sterrenbeeld weet goed wat het wil en is daarnaast ook behulpzaam. Een Maagd kind is over het algemeen vaak rustig en bescheiden.

Weegschaal, 23 september t/m 22 oktober

Een kind met Weegschaal als sterrenbeeld is sociaal, gehoorzaam en behulpzaam. Hoewel ze goed alleen kunnen zijn, vinden ze ook vriendschap belangrijk. Het leven met een kind met het sterrenbeeld Weegschaal is niet snel saai, want ze zijn goed in entertainen.

Schorpioen, 23 oktober t/m 21 november

Karaktereigenschappen van een Schorpioen? Loyaal, direct en betrokken. Ze zijn discreet en laat zich niet zomaar domineren. Kinderen met dit sterrenbeeld weten goed hoe ze hun zin moeten doordrijven, dus houd hier als ouders zijnde rekening mee.

Boogschutter, 22 november t/m 21 december

Enthousiast, slim en speels: dan hebben we het over de Boogschutter. Deze kinderen vervelen zich niet snel en zijn het liefst de hele dag in beweging. Bovendien zijn kinderen met dit sterrenbeeld goudeerlijk, ze zeggen je waar het op staat. 

Steenbok, 23 december t/m 20 januari

Intelligent, kritisch en hartelijk: zo kunnen we kinderen met het sterrenbeeld Steenbok omschrijven. Kinderen met dit sterrenbeeld zijn zeer leergierig. Ook hebben ze een groot doorzettingsvermogen en zijn ze alert.

Waterman, 21 januari t/m 19 februari

Kinderen met dit sterrenbeeld zijn sociaal, vrolijk en slim. Ze nemen graag initiatief en toont snel interesse. Wel kunnen deze kinderen aanhankelijk en eigenwijs zijn. Een Waterman is graag zelfstandig en soms lastig te begrijpen. Bovendien zijn ze gesteld op hun vrijheid, dus houd hier rekening mee als ouder.

Vissen, 20 februari t/m 20 maart

Tenslotte het sterrenbeeld Vissen. Een kind met dit sterrenbeeld is vriendelijk, eerlijk, behulpzaam en creatief. Ze voelen goed aan wat er om hun heen gebeurt en proberen ruzies zoveel mogelijk te voorkomen. Een Vissen kind is zorgzaam, maar kan wel enorm gevoelig zijn.

Hierboven heb je al wat korte omschrijvingen kunnen vinden over de karaktereigenschappen van kinderen. Je kind beter leren kennen is belangrijk en wanneer je meer weet over het sterrenbeeld van je kind is dit wellicht makkelijker haalbaar. 


sterrenbeeld
Previous ArticleNext Article