Maak Halloween nog spannender met deze escape room!

halloween escape spel

Oh yes, we hebben weer een escape room voor je! Dit keer een heuse Halloween escape room. Zo maak je dit toch al spannende feest nóg spannender!

Het verhaal

In deze escape room zijn jullie in de oude treinwagons binnengestapt. Maar dan er gaat iets vreselijk mis! De trein stopt niet meer en raast zo alle stations voorbij. Het lijkt er dus op dat jullie in een griezelige spooktrein zijn beland…

In de verschillende wagons zijn er codes te vinden. Jullie moeten ze allemaal vinden om de trein te kunnen stoppen. Gaat dat lukken binnen de tijd?

halloween escape room

Halloween escape room voor thuis

Deze Halloween escape room is voor thuis om zelf uit te printen. Nadat je alle bladen geprint hebt, zijn er een aantal printables die je uit kunt knippen. Onder andere de geheimtaalschijf en een aantal puzzels. Wanneer je alles hebt uitgeknipt ben je klaar om de escape room te starten.

Begin met de geheimtaal brief. Nadat jullie deze brief ontcijferd hebben, kunnen jullie de puzzels op willekeurige volgorde maken. Het doel van het escape spel is om binnen een bepaalde tijd alle puzzels op te lossen en de juiste code te vinden. Gaat dat jullie lukken?

7 tot 10 jaar

We hebben een Halloween escape room gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar. Heb je nou ook jongere leeftijden in het gezelschap, dan kunnen ze best meehelpen! En misschien is het leuk om deze escape room dan te combineren met onze Halloween speurtocht.

1 tot 4 spelers

De Halloween escape room kun je met 1 tot 4 kinderen spelen. Zijn er meer kinderen aanwezig, dan kun je de spelers in groepjes opdelen. Zorg er dan wel voor dat de groepjes een eigen ruimte hebben om de puzzels op te kunnen lossen. De escape room duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Je kunt zelf bepalen binnen welke tijd de code gevonden moet worden.

Halloween Escape Room downloaden en printen

Hieronder kun je de printable voor de Halloween escape eoom heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printables direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
halloween escape room
halloween escape room kind
halloween escape room
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.