Escape room voor oudejaarsavond (7 t/m 9 jaar), de tijd tikt door!

escaperoom oudejaarsavond 7-9

Wakker blijven!!! Als je op zoek bent naar een leuke manier om de kleintjes wakker te houden op oudejaarsavond, dan ben je hier op het juiste adres. We hebben namelijk een toffe Oudejaarsavond Escape Room gemaakt! We hebben een versie voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar én een iets uitdagendere versie voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar.

escaperoom oudejaarsavond

Het verhaal

Professor Pimpernel is bekend in het dorp vanwege zijn magische uitvindingen. Dit keer heeft hij een vuurwerkkist gemaakt voor de ultieme vuurwerkshow. Maar er is alleen één probleem! Deze professor is ook een beetje verstrooit. Hij heeft de vuurwerkkist vergrendeld en is vervolgens de code vergeten! Aan de kinderen de taak om deze code te kraken!

Deze Oudejaarsavond Escape Room is gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar. Heb je nou meerdere leeftijden in het gezelschap? Bestel dan ook de versie voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar. Het verhaal van de escape room is hetzelfde, maar de puzzels zijn uiteraard wat moeilijker.

Deze escape room voor oudejaarsavond kun je met 1 tot maximaal 4 kinderen spelen. Zijn er meer kinderen in het gezelschap, dan is het zeker aan te raden om de spelers in groepjes op te delen. Zorg er dan wel voor dat de groepjes een eigen ruimte hebben om de puzzels op te kunnen lossen. Deze Escape Room duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Een perfecte activiteit voor oud en nieuw dus!

escaperoom oudejaarsavond

Escape Room voor oudejaarsavond (7 t/m 9 jaar) printen

De escape room voor oudejaarsavond voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar kun je hieronder bestellen. Deze ontvang je dan direct in je mailbox en kun je thuis zelf printen. Je hebt ongeveer een kwartiertje nodig om de escape room voor te bereiden. Je moet natuurlijk alle printables printen. Er zijn een aantal printables die uitgeknipt moeten worden, onder andere de geheimtaal schijf. Als je een lamineer apparaat hebt, kun je de schrijf voor het mooie ook nog lamineren.

Bedrag € -
oudejaarsavond escape room
escaperoom oudejaarsavond
escape room oudejaarsavond
Previous ArticleNext Article