De leukste Vaderdag cadeau ideeën

cadeau ideeen

Het duurt niet lang meer, het is bijna weer Vaderdag! Een dag waar de kleintjes hun papa mogen verrassen. En of dat nu met een eigen gemaakte knutselwerkje, een ontbijtje met gedicht of een gepersonaliseerde Vaderdag cadeau is, papa zal de waardering voelen. Schoolgaande kinderen knutselen vaak op school al iets moois voor Vaderdag. Maar wanneer je thuis zit met de kleintjes, kun je misschien wel wat vaderdag cadeau ideeën gebruiken. Of misschien ben je zo blij met papa, dat je iets extra’s wil geven met Vaderdag. Ik zette de leukste Vaderdag cadeau ideeën voor je op een rij. 

Vaderdag cadeaus, gevonden op Pinterest

Pinterest is de inspiratiebron voor alle DIY. Ook voor Vaderdag zijn er heel veel ideeën te vinden. Zo kwam ik op Pinterest deze bijzonder grappige bierdop-filtjes van klei tegen. Doet me denken aan de asbak die we vroeger van klei maakten voor onze pa. Niet heel ingewikkeld om te maken, maar wel heel origineel.

Welke ik ook erg origineel en functioneel vind, is de telefoonhouder van een shampoofles. Toen ik door klikte op Pinterest, kwam ik bij de site Piece of Make vol met zelfmaak ideeën terecht. Hier staat ook de volledige beschrijving van deze toffe DIY voor Vaderdag.

Of wat dacht je van deze sleutelhanger voor vaderdag. Ziet er toch ook fantastisch uit?

Persoonlijke vaderdag cadeaus

Persoonlijke Vaderdag cadeaus kun je zelf knutselen, maar je kunt ze ook bestellen. En dan heb ik het niet over de uitgekauwde aftershave of gestreepte stropdas. Maar toffe gadgets waar papa echt iets aan heeft, wel met een persoonlijk tintje. Zo kwam ik een whiskyglas tegen bij Smartphoto.nl, welke je helemaal kunt personaliseren naar eigen inzichten. Een mooie quote, of de namen van de kinderen. Je kan helemaal zelf bepalen wat je in het glas laat graveren.

gekleurd schort

Wat ook leuke en persoonlijke Vaderdag cadeaus zijn, zijn cadeaus met een foto. Van de kinderen natuurlijk. Bijvoorbeeld een gekleurd schort met fotoprint, welke papa kan aantrekken tijdens een bbq. Of een mok met foto, waar hij ’s morgens zijn koffie uit drinken kan. Zelfs een telefoonhoesje kun je helemaal persoonlijk maken met een mooie foto. Deze persoonlijke Vaderdag cadeaus blijven toch echt de leukste. Want welke papa wil er nou niet elke dag naar zijn trots kijken?

telefoonhoesje met foto

Eropuit met pa

Naast al dat geknutsel en de gepersonaliseerde producten, is een belevenis ook echt iets van deze tijd om op Vaderdag aan je pa te geven. Bij Hip en Hot zag ik een leuke manier om zulke belevenissen te geven, voorbij komen. Namelijk een ‘pot vol pret met papa’. Het idee is dat je een potje maakt met daarin verschillende belevenissen die je kind samen met papa kan doen. Echt een onwijs leuk cadeau idee voor Vaderdag en bovendien nog een leuke DIY ook!

this is holland

Een ander uitstapje die ik je kan aanraden om te geven met Vaderdag, is een bezoek aan ‘This is Holland‘. En dan kun je ook meteen opa meenemen, voor hem is het tenslotte ook Vaderdag.

Kortom, weer genoeg cadeau ideeën om Vaderdag ook dit jaar weer onvergetelijk te maken.

Previous ArticleNext Article