Dino posters voor op de baby- en kinderkamer

dino posters

Dino’s zijn machtige wezens. Ze zijn groots en mysterieus. Voor kinderen zijn dinosaurussen een zeer interessant onderwerp. Sommige raken niet uitgepraat over dino’s. En andere willen zelfs een complete dino kinderkamer met posters en al. Deze tijdloze wezens wekken de verbeelding van kinderen tot leven en laten hen de magie van het prehistorische tijdperk ontdekken.

Als je op zoek bent naar een manier om die verbeelding van je kleintje te prikkelen, dan kun je zijn kinderkamer transformeren tot een waar dinosaurusavontuur. Deze dino posters zijn een perfecte start voor een baby- en kinderkamer. Deze dino posters zijn namelijk verre van angstaanjagend.

Want dino posters zijn niet alleen om een sfeertje te creëren, maar ze hebben ook een educatief aspect. Terwijl je kind naar de posters kijkt, kan hij op een heel gangbare manier de namen van verschillende dinosaurussen leren en hun kenmerken in grove lijnen ontdekken. Dit allemaal zonder dat hem de stuipen op het lijf worden gejaagd. Deze dino posters stimuleren juist de nieuwsgierigheid.

Dinosaurus poster set

Wij hebben een dinosaurus poster set gemaakt die prachtig in de baby- en kinderkamer zal hangen. Deze dino poster set bestaat uit een verzameling van de populairste dinosaurussoorten. Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke dino’s je uit de set aan de muur hangt. Of het nu gaat om een gigantische Tyrannosaurus rex die de verbeelding prikkelt of een zachtmoedige Triceratops die je kleintje geruststelt, elke poster in de set draagt bij aan het creëren van een dino sfeer in de kamer van je kind. Je kunt ze dus ook gewoon alle zes ophangen.

dino posters

Dino posters zelf printen

Het handige van deze dino poster set, is dat je ze zelf kunt printen. Na het bestellen ontvang je de dino posters direct in je mailbox, je kunt dus meteen aan de slag met het decoreren van de kinderkamer.

Als je de mogelijkheid hebt, dan kun je de posters op A3 formaat printen, maar ook A4 formaat zal prachtig staan aan de muur. Zeker wanneer je ervoor kiest om de hele dino poster set aan de muur van je kleintje te hangen.

In deze dino poster set ontvang je de volgende dino’s:

  • Tyrannosaurus Rex
  • Brontosaurus
  • Triceratops
  • Pteranodon
  • Stegosaurus
  • Parasaurolophus

Hieronder kun je de dino posters heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Nadat je hebt betaald ontvang je de prints direct in je mailbox. Je kunt de printables dan zelf printen.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article