4 Belangrijke apps voor moeders van pasgeboren baby’s

App-Annie-Babyfoon

Een baby krijgen en voor het eerst moeder worden, is een gigantische emotionele achtbaan met naast alle verantwoordelijkheden slapeloze nachten en veel ups en downs. 

Gelukkig hebben we tegenwoordig apps, die deze nieuwe fase iets minder turbulent maken. Of je nu op zoek bent naar een app om voedingstijden bij te houden, om ervoor te zorgen dat je baby goed slaapt, zich goed ontwikkelt en nog veel meer, je kunt kiezen uit een overvloed aan apps. 

Maar doordat er zoveel opties zijn, kan het best moeilijk zijn om te weten welke je moet gebruiken. Daarom laten we je kennismaken met vier onmisbare apps voor kersverse moeders.

Laten we deze hulpjes maar eens bekijken!

1. Babyfoon app

Als ouder kun je niet zonder een babyfoon, dat is toch het eerste wat er op je lijstje staat? 

Maar je hoeft echt niet alles uit de kast te halen en dure hardware te kopen als je het toch niet elke dag gebruikt. Vooral in het begin, want dan ben je het grootste deel van de tijd bij je baby. 

Maar je moet er wel voor zorgen dat je kleintje veilig is, vooral als jij niet in de buurt bent. Dan is een babyfoon een echte uitkomst. Je kunt je baby in de gaten houden (of horen) waar je ook bent, zodat je je eigen dingen in en om het huis kunt doen of zelfs een uiltje kunt knappen terwijl je baby slaapt. Op die manier kun je met een gerust hart je eigen dingen doen omdat je weet dat je baby veilig is.

2. App voor de mentale en fysieke ontwikkeling van baby’s

Als nieuwe ouder is het natuurlijk belangrijk om de groei en de ontwikkeling van je baby in de gaten te houden. Gelukkig zijn er apps die je kunnen helpen om het overzicht te bewaren. Deze apps kunnen je op de hoogte houden van de mentale en de fysieke mijlpalen van je kind, zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe je je kind kunt ondersteunen. 

Bovendien kunnen apps voor de ontwikkeling van de baby je helpen om mogelijke gezondheidsproblemen op te sporen voordat het grote problemen worden. 

Je kunt ook allerlei handige tips en adviezen krijgen over zaken zoals cognitieve vaardigheden, motoriek en sociale vaardigheden. Met deze apps aan je zijde ben je in een mum van tijd een professional op het gebied van de verzorging van je kleintje.

3. Baby tracker (Logboek borstvoeding, voeding, luiers verschonen)

De zorg voor een pasgeborene kan super overweldigend zijn, vooral als je alle voedingstijden, verschoningen en slaappatronen probeert bij te houden. 

Maar maak je geen zorgen, daar is een app voor! Met een baby tracker app is het makkelijk om alle belangrijke dingen bij te houden en uit te zoeken wat er met je kleintje gebeurt. Je kunt snel bijhouden wanneer en hoe lang je baby eet, welke voeding hij krijgt en aantekeningen maken zoals allergische reacties, slaapproblemen enz.

Door dit allemaal bij te houden, kun je patronen herkennen, de beste tijd voor voedingen en verschoningen bepalen en gezondheidsproblemen opsporen. Sommige apps hebben zelfs handige geheugensteuntjes en tips om je te helpen met een pasgeborene door het leven te navigeren.

4. App met witte ruis en slaapliedjes

Je baby in slaap krijgen, kan een hele klus zijn, maar een gezellige omgeving creëren kan al een verschil maken. Eén ding dat kan helpen, is het gebruik van een app met witte ruis en slaapliedjes. Allerlei geruststellende geluidjes doen je baby denken aan het verblijf in jouw buik, waardoor hij sneller in slaap zal vallen en langer zal snoozen. De geluidjes zijn super rustgevend en kunnen zelfs storende geluiden blokkeren, die je kleintje wakker houden.

Annie Babyfoon

Alles-in-één app: Annie Babyfoon

Het beheren van meerdere baby-apps kan voor kersverse moeders erg lastig zijn. Ik bedoel, je hebt al een heleboel dingen om te regelen, toch? 

Wat als ik je vertel dat er een app bestaat, die vier verschillende babyapps kan vervangen? Ja, je leest het goed! 

De Annie Babyfoon app is een totale gamechanger. Je hebt geen aparte apps meer nodig voor de ontwikkeling van je baby, het in de gaten houden, het volgen en het afspelen van witte ruis/slaapliedjes. Met de Annie Babyfoon heb je het allemaal in één handige app!

Deze alles-in-één app is speciaal ontwikkeld om van je ouderschapsreis een makkie te maken. Met de Annie Babyfoon hoef je niet tussen meerdere apps te schakelen om je baby te observeren, zijn ontwikkeling te volgen of zijn routine in de gaten te houden. 

Alles wat je nodig hebt, is bijeengebracht in één babyfoon-app. Je krijgt toegang tot een babyfoon, een tracker voor de ontwikkeling, een voedingslogboek, een logboek voor het verschonen van luiers, een speler voor witte ruis/slaapliedjes en nog veel meer, allemaal in één app! 

De app is zo gebruiksvriendelijk dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken, zelfs als je slaaptekort hebt. Bovendien kun je op basis van je voorkeuren verschillende meldingen en herinneringen instellen, zodat je niets mist. 

Met slechts een paar tikken heb je toegang tot realtime video- en audiomonitoring, kun je de mijlpalen van je baby bijhouden, voeding en verschoning registreren en rustgevende geluiden afspelen om je baby te helpen slapen. Bovendien is de gemoedsrust die je krijgt, als je al die essentiële hulpmiddelen voor het ouderschap in één app combineert, onbetaalbaar. 

Dus, wie gaat de Annie Babyfoon uitproberen?

Kortom, er zijn genoeg apps die kersverse moeders helpen om voor hun pasgeboren baby te zorgen, maar de Annie Baby Monitor app is de allerbeste alles-in-één app voor alles wat je nodig hebt. Het heeft alle functies die je nodig hebt op één plek, zodat je niet met meerdere apps tegelijk hoeft te goochelen. Op die manier kun jij je concentreren op het doorbrengen van leuke tijd met je kleintje en hoef je je niet te laten meeslepen door allerlei technische dingen.


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article