Sealife

Vorige week had mijn man een dagje vrij genomen, want hij wilde naar Sealife met de kids. Het was mooi weer en we hadden een 50% kortingsbon, dus spullen ingepakt en op naar Scheveningen. We waren er allebei nog niet eerder geweest, dus we waren erg benieuwd. De ingang van Sealife is aan de boulevard van Scheveningen. Na een aantal viskramen waren we al behoorlijk in de visstemming. Bij de kassa kregen we een plattegrond en een leuke speurtocht mee.

We begonnen enthousiast aan de speurtocht, maar merkten al snel dat het te moeilijk voor onze kleuter van 4 was. Dus de speurtocht hebben we maar even laten schieten. Eenmaal binnen kwamen we de roggen tegen. Je mocht de beesten niet aanraken. Het was maar goed dat onze dreumes er niet bij kon, want die was zo het aquarium in gesprongen. Goed, we gingen door. Op zoek naar Nemo! Die hadden we al snel gevonden. Tussendoor probeerde mijn man en ik nog een beetje de vragen van de speurtocht te beantwoorden, maar daar slaagden wij niet helemaal in.

Toen kwamen we aan bij de tunnel. De visjes, schildpadden en andere zeedieren kon je naast je en boven je zien zwemmen. Dat zag er erg mooi uit. En we hebben er volop van kunnen genieten, want met een Easywalker Duo ben je niet zomaar even de tunnel door. Na de tunnel had de kleuter het eigenlijk wel gehad en wilde naar het strand. Snel hebben we nog even naar de kwallen gekeken en wat zeepaardjes gespot.

Op zich is Sealife best een leuk uitje, maar de volle prijs en de tijd dat wij binnen waren, is niet in verhouding. Als de kinderen wat ouder waren geweest, hadden we de speurtocht wat leuker kunnen maken. Wel krijg je bij binnenkomst een stempel, zodat je in en uit kunt lopen. Het is dus goed te combineren met een dagje strand.

Pin It
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.