LEGO World 2016

Nog even en het is alweer herfstvakantie! En ja, de grote vraag is weer, wat gaan we doen deze herfstvakantie? Wat in ieder geval op onze ’to do list’ staat is LEGO world in de Jaarbeurs Utrecht. Dat zwemmen in meer dan 14 ton LEGO steentjes is ons in de vorige jaren zo goed bevallen, dat we het ook dit jaar weer niet willen missen!

Maar wat is er nog meer te doen bij de 16e editie van LEGO World Nederland?

lego-world-2017

– Voor de kleinste kleintjes is er een LEGO DUPLO show bij het DUPLO theater.
– LEGO Friends fans kunnen in een echte kermisattractie stappen!
– LEGO Nexo Knights worden opgeleid tot ridder.
– Star Wars fans kunnen los gaan bij het zien van een unieke collectie van alle LEGO Stars Wars minifiguren die ooit gemaakt zijn.
– En de Whizzkids kunnen hun eigen LEGO robot besturen bij de LEGO Mindstorms stand. 

dfds-lego-worldUit betrouwbare bron heb ik vernomen dat DFDS het grootste LEGO schip ooit heeft laten bouwen ter ere van hun 150-jarig bestaan, ze halen hiermee zelfs het Guinness Book of World Records. Deze 12 meter lange LEGO boot wordt speciaal voor LEGO World helemaal uit Denemarken gehaald.

Speciaal voor alle papa’s die door een midlife-crisis gaan, is er de bijzondere real size Porsche, welke voor de helft echt is, en voor de helft gebouwd uit LEGO steentjes!

En als laatste, voor de strijdlustige LEGO fans vindt er op zaterdag 22 oktober de grote finale van het NK LEGO stenen bouwen plaats. De winnaars winnen een reis naar het moederland van de LEGOpoppetjes, LEGOLAND in Denemarken.

lego-world

Wil je LEGO World deze herfstvakantie ook bezoeken? Dat kan van 18 t/m 24 oktober. Tickets kun je online met korting kopen voor €19,50 (aan de kassa €25,00). Kijk hier voor meer informatie rondom het LEGO World programma.

Previous ArticleNext Article