15 jaar K3

We worden uitgenodigd om met Karin, Kristel en Josje de 15e verjaardag van K3 te vieren. Met zo een grote K3 fan in huis, sla ik die uitnodiging niet af. Als ik mijn kleuter, de grote K3 fan, een dag van tevoren vertel dat wij na 1 nachtje slapen naar de K3 show gaan, beginnen haar oogjes te glimmen. ‘Echt waar mama?’ vraagt ze enthousiast. ‘Echt waar lieverd!’, bevestig ik. Ze kan niet wachten en huppelt meteen naar boven om zich te verkleden, als K3.

15 jaar K3 show

De volgende dag is het zover. Ik ga samen met mijn kleuter naar haar drie grote idolen. Eenmaal aangekomen bij de IJsselhallen in Zwolle, kopen we nog wat snoepjes en gaan op zoek naar ons plekje. We hebben een prachtig uitzicht over de zaal en het podium. Mijn kleuter gaat vol verwachting zitten en van haar mag de show beginnen.
‘Mama, wanneer komt K3 nou?’, vraagt ze een beetje ongeduldig. ‘Als iedereen op z’n plekje zit’, antwoord ik haar. De volgende vraag komt al snel: ‘Zit iedereen al op z’n plek?’. ‘Bijna schat, het gaat bijna beginnen’ En dan dimt het licht, komen de danseressen het podium op en de muziek gaat harder. De show is begonnen. ‘Waar is K3?’, vraagt mijn kleuter ongeduldig. En juist op dat moment komt K3 tevoorschijn. Mijn kleuter kruipt op mijn schoot en diep onder de indrukt bekijkt ze de verjaardagsshow van K3.

K3 met Karen, Kristel en Josje

K3 bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd! Als verrassing en bedankje voor alles wat K3 de afgelopen 15 jaar gedaan heeft, haalt een engel Karen, Kristel en Josje naar de magische wolkenwereld. Daar krijgt elk van hen de kans om een spetterende droom te beleven. Het wordt een heus feest vol magische sprookjesfiguren, circusavonturen en glitter ’n glamour in ware Hollywoodstijl! Feest mee met K3 in een show vol dans, spektakel, magie en natuurlijk hun grootste hits! Tickets voor de show kun je hier reserveren.

Een behoorlijke waslijst

Ik kreeg een behoorlijke waslijst door van wat K3 de afgelopen 15 jaar allemaal bereikt heeft. Zo gingen er al meer dan 2,38 miljoen mensen naar een K3 show of musical kijken. Zo zijn de K3-jurkjes zoals de ‘Alice in Wonderland’ kleedjes, het MaMaSé-kleedje en het ‘K3 Bengeltjes’ filmkleedje de topklassiekers. De afgelopen jaren zijn er ook een heleboel DVD’s uitgekomen. Waaronder 6x Hallo K3 (vol. 7 staat inmiddels op de planning) en 4x De wereld van K3. Kortom, K3 heeft niet stilgezeten de afgelopen 15 jaar.

 

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. 12 en 13 oktober 2013. Mijn zoontje is gek op K3! De liedjes en de tv show vind ie helemaal top!