Uittip: de LEGO Film

Nog 3 weken en dan is het alweer voorjaarsvakantie! Heerlijk! Weer even een weekje geen wekker, geen heen en weer naar school. Lekker een pyjamadagje en ongetwijfeld ook een bezoekje aan de bioscoop.

Leuk, want aankomende woensdag, 12 februari, gaat de 3D LEGO® Film’ in première. Het verhaal gaat over Emmet, een doorsnee, braaf LEGO® minifiguurtje. Emmet wordt door een misverstand aangezien als de ‘speciale’ die de wereld gaat redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

Dat klinkt spannend! En dat moet ook, want de kleuter houdt wel van een beetje spanning. (En papa of mama ook.)

De Nederlandse stemmen voor de LEGO Film worden vertolkt door niemand minder dan Kees Tol (Emmet), Georgina Verbaan (Wyldstyle), Gerard Ekdom (Batman) en Levi van Kempen (Superman). De LEGO Film is vanaf 12 februari in heel Nederland te zien.

Klik hier voor de trailer.

 

Lego

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Zeker een goede tip. De film krijgt lovende recensies op rottentomatoes.com (slechts 1 negatieve recensie). Zag trouwens dat hij dit weekend al in de voorpremiere draait. Zelf wil ik ‘m graag in het engels zien, hoop dat Pathé niet alleen in het Nederlands uitbrengt.

  2. Wat een leuk idee, zat laatst te denken dat ik weer eens met dochter naar de bioscoop wil om te kijken hoe dat gaat. Ben met haar naar Nijntje de film geweest en dat ging goed, maar is ook al weer een jaar geleden. Zat te wachten op weer een echte kinderfilm, en lego duplo vind ze fantastisch, dus heb ik een goede aanleiding.