Planes 2: Redden en Blussen!

Alle stoere jongens (en meisjes) moeten nog even wachten, maar niet lang meer. Aankomende donderdag, 17 juli, komt de nieuwe Planes film in de bioscoop. Planes 2: Redden en Blussen.

planes 2

De peuter en ik hebben alvast voor je gekeken of de film de moeite waard is. Maar daar hoef ik geen uitgebreid antwoord op te geven… Natuurlijk is het de moeite waard, want als mijn peuter Dusty ziet wordt hij meteen laaiend enthousiast. Inmiddels is zijn enthousiasme overgeslagen op de zesjarige, zij kan niet wachten om de film ook te mogen zien.

“Planes: Redden & Blussen”, een nieuw komisch avontuur over tweede kansen, gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen. Het wereldberoemde racevliegtuig Dusty komt erachter dat zijn motor beschadigd is, en hij dus misschien nooit meer kan racen! Hij moet nu terugschakelen en belandt in de wereld van brandbestrijding vanuit de lucht. Dusty bundelt zijn krachten met oudgediende brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedige team, waaronder het vurige blusvliegtuigje Dipper, transporthelikopter Windlifter, voormalig legertransport Cabbie en een levendig stel dappere terreinvoertuigen die bekend staan als The Smokejumpers. Samen vecht het onverschrokken team tegen een enorme bosbrand, en gaandeweg leert Dusty wat er voor nodig is om een echte held te worden.

Een film met veel actie, humor, spanning en in 3D (dat is wel lastig voor een peuter, althans mijn peuter… om de bril op te houden). Superleuk uitje tijdens de zomervakantie, zeker op een regenachtige middag.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Pingback: Outfit van de dag: Peuter in BOYS iN ControL