Nieuwe theatershow ‘Bumba op reis’ (met winactie)

Bijna een jaar geleden had ik een date met mijn peuter. We gingen samen naar de Bumba show, ‘Bumba en het magische wonderboek’. Er werd nog lang over nagesproken en ook heel veel nagespeeld. Een groot succes, een aanradertje dus!

En wegens het grote succes van de twee voorgaande theatershows van Bumba, komt Studio 100 vanaf oktober 2014 voor de derde keer met een gloednieuwe show ‘Bumba op reis’.

bumba show op reis

‘Bumba op reis’

Als de vakantie eindelijk is aangebroken rent kleine Pim meteen naar zijn kamer om met al het speelgoed te spelen dat al weken op hem staat te wachten. Hij laat zijn plannen echter snel varen als hij hoort dat hij mee op reis mag met Bumba en Bumbalu! Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijt raken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar the Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen, waarna ze door trekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug?

Speellijst Bumba

‘Bumba op reis’ is te zien van 5 oktober 2014 t/m 22 maart 2015 in de Nederlandse theaters. Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.

Winnen
Is jouw kleintje ook zo een grote Bumba fan? Ik mag twee gave Bumba-pakketjes, met een boekje, een puzzel, een zonnescherm en een stickerboek weggeven! Meedoen? Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook en laat een berichtje op het winformulier achter zodat ik weet dat je graag mee wilt doen.

Winactie is verlopen

bumba pakket

Kijkje achter de schermen? Voormijnkleintje.nl op INSTAGRAM

Pin It

Comments

  1. Debbie Plantinga Duindam says

    Onze Lizzie is gek op Bumba, dus ik wil graag kans maken op dit gave Bumba-pakketje! Zou geweldig zijn om dit te winnen voor ons lieve meisje!

  2. Jessica says

    Ik doe mee! Tot vorige week heb ik alle karakters uit tekenfilms kunnen weren hier uit huis. Maar sinds bij oma (altijd die oma) Bumba ontdekt is, is het hek van de dam. Ze mag nu ‘s ochtends een filmpje kijken vindt het fantastisch. En tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ze naast papa, mama, die en nee vanmorgen heel hard BOEMMMBAAA riep… Leuk die eerste woordjes ;)

  3. Hansje says

    Bumba is zo’n vriendelijk clowntje daar wordt ieder kind blij van ♥ dus meedoen aan deze winactie lijkt mij daarom een goed plan! Mijn zoontje Dexter is namelijk ook groot fan en speelgoed van Bumba is iets waar ik hem graag me verwen ♥