Bunny Boo! Leuk spelletjes voor peuters

Bunny Boo spel peuter

Bunny Boo van Smartgames

Een leuk spelletje voor deze eerste Paasdag: Bunny Boo van Smartgames. Mijn peuter heeft het spelletje al uitgebreid geprobeerd en gespeeld. Enigszins verslavend vond hij het wel. Nog een kaartje, nog een kaartje, hij ging maar door. De ene keer zat er net even wat meer uitdaging in een kaartje dan de andere keer, maar dat maakt het spelletje juist zo leuk. Tijdens deze review ontdekte ik dat dit een prima spelletje voor de peuter is om alleen te spelen. Maar ook om samen te ontdekken en om je peuter wat begrippen bij te leren, zoals erop of eronder, erin of ernaast. Kleuren komen er ook aan te pas, iets wat er bij mijn peuter duidelijk nog niet in zit. Wellicht heeft dat te maken met de kleurenblindheid van zijn vader, of misschien heb ik er ook wel mee te maken… Gewoon nog niet zo vaak geoefend. 

De bedoeling van het spel

De bedoeling van dit spelletje is dus het kaartje na te bouwen. Vervolgens moet het bouwwerk natuurlijk ook stabiel blijven staan. Als het bouwwerk en het afgebeelde plaatje op het kaartje overeen komen, heb je het goed gedaan en pak je het volgende kaartje.

Het leuke van Smartgames, vind ik, zijn de vele denkspelletjes die ze hebben voor alle leeftijden. Bunny Boo is daar één van voor de peuters, maar ook voor oudere leeftijden hebben ze zeer uitdagende denkspelletjes.

Bunny Boo, leuk voor peuters

De voordelen van het spel Bunny Boo:

  • Het spel is uitdagend
  • Het spel kunnen ze alleen spelen
  • Het spel geeft geen rommel
  • Het spel is van hout, dus stevig materiaal
  • Ook de kaarten zijn dik genoeg voor peuterhandjes
  • Je kunt het makkelijk meenemen op reis

Bunny Boo spel

Bunny Boo kun je hier bestellen >>

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Smartgames zijn inderdaad heel uitdagend en goed voor de kleintjes. Ik gebruik ze ook als juf in de klas en ga ze ook zeker aanschaffen voor mijn kleintje, al duurt dat nog wel langgg!