Styliste in de dop

De kamer van mijn zesjarige is niet groot en er staan daardoor ook maar weinig meubeltjes in, maar ze lijkt maar niet tevreden met de opstelling. Het is elke keer als ik boven kom weer een verrassing hoe ik haar kamer aantref. Regelmatig is ze dus driftig bezig met het verschuiven van haar meubels. Ontevreden of een styliste in de dop? Ik houd het graag op het laatste, dat is leuker.

Als styliste in de dop zijn de nieuwe style-sets van Littlest Pet Shop natuurlijk een must-have! Je kunt er namelijk je eigen kamer mee stylen. Je bepaalt zelf welke kleuren, vormen, stickers en accessoires je in je kamertje wilt hebben. En als je meerdere sets heb, bouw je een soort van huisje. Zoals je in het volgende filmpje kunt zien.

Ik weet zeker dat dit op het Sinterklaas-verlanglijstje van mijn zesjarige komt te staan, die kan hier helemaal haar ei in kwijt.

Winnen
Ik mag één Littlest Pet Shop style-set t.w.v. € 42,99, de slaapkamer van Blythe, weggeven! Is jouw kleintje ook een styliste in de dop? Maak dan kans op deze set door op het winformulier je gegevens achter te laten en Voormijnkleintje.nl te volgen op Facebook, Twitter en/of Instagram.

littlest pet shop

 

Previous ArticleNext Article

6 Comments

  1. Hier zullen mijn nichtjes heel blij van worden en mag ik lekker meedoen, word ik ook blij van.

  2. Daar zou mijn kleindochter erg blij mee zijn is helemaal gek van My littlest pet shop sets heeft er al een speelt er erg veel mee

  3. daar zal mijn dochtertje heel blij van worden, iets leuks en nieuws voor sinterklaas

  4. ik herken mijn kleine meid van bijna 5 jaar hier helemaal in. Ook zij verandert regelmatig haar kamertje, schuift de stoelen weer anders, enz,Laatst hoorden wij een enorm kabaal. ik vloog naar boven en wat bleek: ze probeer haar bed anders te zetten( dwars door de kamer te schuiven) en daarbij viel de hele boekenplank naar beneden……ze heeft 2 losse little pet shop diertjes van mijn ouders gekregen en oma en opa zijn talloze keren omhelst en ze was daar al uren zoet mee. Deze geweldige set zou echt haar ultieme droomwens zijn, voor zover deze papa dat beoordelen haha> Ziet er erg leuk uit!