Review: Crayola Washimals, de nieuwe hype?

Schattige huisdier figuren, er wordt steeds weer iets nieuws mee verzonnen. Dit keer komt Crayola met het uitstekende idee om kleuren en spelen bij elkaar te brengen. Is dit dan weer een nieuwe hype? Als het aan mijn kinderen ligt wel! De Crayola Washimals vallen namelijk bijzonder goed in de smaak bij alle drie mijn talentvolle mini-artiestjes. Wanneer we een pakket ontvangen voor een review, is mijn drietal dan ook dolblij! Nog voordat de verpakking uitgepakt is, zijn alle schattige huisdier figuren al onderling verdeeld. En dat voor de verandering zonder hevige discussie. En ik snap het wel, alle Washimals zijn namelijk even schattig en leuk. 

Het eerste wat mij opvalt, of eigenlijk het laatste… Nou ja, in ieder geval het meest opvallende is hoe lang mijn kinderen bezig zijn met de Washimals. Ik weet niet of het aan mijn kinderen ligt, maar meestal zijn ze snel uitgekeken op soortgelijk speelgoed. Ze moeten het hebben en wanneer ze het eenmaal bemachtigd hebben, wordt het ongegeneerd aan de kant gesmeten. Nou dit is dus niet het geval met de Crayola Washimals. Hier wordt daadwerkelijk mee gespeeld, keer op keer. Echt een pluspunt dus, mijn complimenten voor Crayola!

washimals kleur

Crayola Washimals, wat zit er in de doos?

Goed, dat Crayola Washimals een succes is, daar twijfel ik al niet meer aan. Maar wat zit er precies in de doos van €24,95? In de doos zitten 4 Washimals huisdier figuren, 6 afwasbare Crayola viltstiften, een badje met douche en borsteltje.
Ook hebben we de Washimals honden navulling. Hierin zitten de Washimals hondjes Wilbur en Figaro, 3 extra Crayola viltstiften en nog een extra schoonmaakborsteltje.

washimals review

Versieren en wassen

Het gebruik van de Crayola Washimals is eigenlijk heel simpel, maar toch telkens een vernieuwende uitdaging. Want hoe ga je het beestje nu versieren? Lukt het om het mooier te maken dan de eerste keer? De Washimals voelen zacht aan en zijn wit van kleur. De bedoeling is dus dat je de Washimals mooi versierd. Toch is het leukste om de Washimals weer te wassen. Dat blijkt wel aan hoe er ‘gevochten’ wordt om het badje. Gelukkig weten mijn kinderen een manier te vinden om om de beurt het badje te gebruiken, zodat ze hun eigen Washimals weer schoon krijgen.

Het badje vul je met een klein laagje water. Wanneer je op de knop naast de douche drukt, pomp je water door de douche. Dit maakt het wassen van de Washimals extra leuk. Wanneer je Washimal eenmaal weer schoon is, is het wel nodig om het water te verversen.

washimals hondjes

washimal in bad

washimals met water

washimals spelen

Conclusie: Crayola Washimals is een aanrader

Kliederen met kleuren en water, dat vinden kinderen gewoon een goed idee! Menig ouder zal er in eerste instantie wat hartkloppingen van krijgen, maar het ergste wat er gebeuren kan, is dat de badkuip omkiept. Nou ja, dan heb je een klein plasje water op je tafel, dat valt ook wel weer op te lossen. Mijn kinderen vinden de Crayola Washimals écht heel leuk om mee te spelen. En hoe cliché, als het niet al teveel rommel geeft en de kinderen zijn er zoet mee, dan is mama ook dik tevreden! Daarmee kunnen we concluderen dat de Crayola Washimals een aanrader is. En misschien zelfs wel de nieuwste hype!?

Previous ArticleNext Article