Peppa Big!

We hebben weer een nieuw speelgoedje om mee te spelen. Dit keer van het schattige en aandoenlijke biggetje Peppa. Mijn kleintjes kennen het biggetje en zijn familie van de serie op Nick jr en zijn al een tijdje fan, ze kunnen zo heerlijk mee grinniken als er weer iets grappigs gebeurt met Opa Big of Papa Big. En sinds deze maand zijn er weer nieuwe producten in de speelgoedlijn van Peppa. Onder andere de trein van Opa Big en Peppa’s ruimteschip. Mijn peuter heeft de trein van Opa Big uitvoerig voor jullie getest. Hij heeft zelfs getest of de trein mee naar bed kon en dat lukte!

Nieuw speelgoed moet altijd eerst uit de verpakking gehaald worden. Dat gaat niet zonder slag of stoot en (vooral mijn) geduld wordt op de proef gesteld. Maar met schaar, schroevendraaier en een tang kom je een heel eind. Eenmaal uit de verpakking kwam de volgende uitdaging. Op zoek naar de juiste batterijen. De trein wenst 3 aaa batterijen te verorberen voordat Opa Big gaat praten en gezellige liedjes gaat zingen. Ook die uitdaging lukte en het spelen kon beginnen. Mijn peuter eigende zich de trein meteen toe. Minipeuter mocht toekijken. Hele verhalen hielt hij met George, Peppa en Opa. ‘Allemaal instappen’ roept Opa Big. ‘We gaan naar de speeltuin. En nu gaan we naar de dierentuin, tjoeke tjoeke tjoek’. Hij is helemaal fan van Opa’s trein, zo erg dat hij de trein verstopte voor zijn zus uit school thuis kwam. Hij zag de bui al hangen natuurlijk. ‘Als zij de trein ziet, ben ik hem kwijt.’

Inmiddels is hij de trein dus ook al een paar dagen kwijt geweest. Niet door zijn zus. Maar omdat hij vergeten was wáár hij de trein verstopt had. Gelukkig is de zesjarige een speurneus en wist de trein uiteindelijk weer op te speuren, inclusief George en Peppa die los zitten in de trein.

peppa_-1

Winnen
Is jouw kleintje ook gek op Peppa Big? Ik mag één exemplaar van Opa Big’s trein weggeven! Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook en laat op het winformulier weten wie jij blij wilt maken met deze trein.

Pin It
Previous ArticleNext Article

9 Comments

  1. heerlijk voor mijn kleinkind om dit te winnen……..kan het speelkwartier beginnen!!

    1. Welk kleinkind? Fay zal het niet zijn denk ik??? Het zal wel alleen de heb zijn of heb je gewoon niets beters te doen ‘oma’ Roos???

  2. Ik zou hem graag winnen voor mijn dochter Fay die gisteren 3 is geworden en verslaafd is aan Peppa Big

  3. Mijn dochter is dol op Peppa en houdt verder van alles met wielen. We doen dus graag mee!

  4. Mijn kleine mannetje zou hier heel erg blij mee zijn. Ik zou hem hier bij mee maken.