Marvel Mega Mighties Superhelden poppen

Stel je voor, je bent een jongen met twee zussen. Daardoor moet je noodgedwongen wel eens met de poppen spelen. Ook als je niet uit jezelf een echte poppenjongen bent. Je associatie met poppen is dan vooral een papje geven, een luiertje verschonen en andere dingen die je met een babypop doet. Ik snap dat je dan liever geen poppen op je verlanglijstje zet. Totdat je deze twee Marvel Mega Mighties Superhelden poppen voor je neus ziet staan. Hier kun je je superheldenfantasie wel in kwijt. En nee, je geeft ze geen hapje of schone luier. Deze poppen moeten vechten en superheldenfratsen uithalen. 

Welke Marvel Mega Mighties poppen zijn er?

Wij hebben twee Mega Mighties in huis, Black Panther en Iron Man. Maar er zijn nog meer Marvel Mega Mighties Superhelden poppen om te verzamelen!

Er zijn totaal vier series Mega Mighties Marvel Super Hero Adventures: Spiderman, Hulk, Black Panter en Iron Man. Power Rangers: de rode, zwarte en blauwe Ranger. Transformers: Bumblebee en Hot Shot. Star Wars: Darth Vader en Chewbacca.

marvel hero poppen

Geschikt voor jonge kinderen en wildebrassen

Jonge kinderen  en wildebrassen kunnen vaak wat ruw spelen, vooral als het om Superhelden acties gaat. Het mooie van de Mega Mighties is dat deze poppen wel tegen een stootje kunnen. De 20 cm grote actiefiguren zijn van stevig kunststof. Zo kan Spiderman wel eens misgrijpen zonder kleerscheuren en valt Bumblebee echt niet uit elkaar als hij een keer flink moet incasseren.  Mega Mighties bewegen hoofd, armen en hun middel en kunnen dus verschillende actiehoudingen aannemen.

marvel poppen hero

Win deze Marvel Mega Mighties poppen!

Zit jouw kleintje ook vol met superheldenfantasie? En kan hij in zijn spel wel wat actiepoppen gebruiken? Wij geven dit setje met Black Panther en Iron Man 1x weg. Tof als je mee doet! Laat een reactie achter bij het bericht op Facebook en je maakt automatisch kans op deze Marvel Mega Mighties poppen.

Previous ArticleNext Article