Knutselkoffer

In sommige delen van het land is de herfstvakantie alweer begonnen. Wij ‘moeten’ nog een week en dan genieten we weer van een week waarin niks ‘moet’. Als ik naar de weersvoorspellingen kijk, ziet het er niet heel zonnig uit, letterlijk. Dat wordt binnen spelen, filmpjes kijken en knutselen, mijn kleuter kennende, héél veel knutselen.

“the Little Experience”

Bij babyexpres.nl hebben ze de “the Little Experience” knutselkoffers. Dit zijn koffertjes gevuld met knutselwerk, voor meisjes en jongens! De inhoud van de koffertjes zijn stuk voor stuk, complete knutselpakketjes.Veel pakketjes zijn gemaakt voor twee kinderen. Altijd gezellig om samen met je beste vriendje of vriendinnetje een lief schilderijtje of juist een stoer masker te maken. Heel eenvoudig en leuk om samen te doen.
De meeste pakketjes zijn samengesteld uit milieuvriendelijke materialen. Een lief knuffeltje gemaakt van organisch katoen, of een prachtig zeilbootje gemaakt van FSC hout.

Korting
Wil je een knutselkoffertje bestellen? Tot en met 24 oktober 2012 ontvang je 10% korting op de Little Experience knutselkoffers. Gebruik hiervoor de kortingcode GMWDHN

 

 

Pin It
Previous ArticleNext Article