Jake en de Nooitgedachtland Piraten

Ik ben kapitein Haak. Ik ben een valse zeerover en ken geen genade. Op mijn schip vaar ik over de zee. Ik heb al heel wat stormen getrotseerd, maar vandaag is de zee kalm. De zon schijnt en er waait een zacht briesje door mijn haar. Aan de horizon zie ik een eiland verschijnen en daar staat hij op het strand. Hij is Jake. De leider van de Nooitgedachtland Piraten. Ineens maakt Jake een grote sprong, vliegt razendsnel door de lucht en landt naast mijn schip op het water. Ik snap niet wat er gebeurt. Hoe kan Jake nu ineens naast mijn schip in het water staan? Hij zegt: „Ik wil op mijn boot”. Verbaasd laat ik dat maar toe. „Uh, ok!”.

Ik word wakker uit mijn fantasiewereld en besef me ineens dat mijn peuter zich in zijn spel helemaal niet aan de natuurwetten hoeft te houden. Spatte mijn fantasiewereld in een keer uit elkaar toen hij Jake liet vliegen en op het water liet staan, mijn kleuter kan urenlang genieten van de fantasiewereld die hij creëert met deze „Jake’s piratenschip Bucky” Duplo set.

Ik zou willen dat ik nog zo onbezorgd urenlang kon spelen. Dan zou dit echt tot mijn favoriete speelgoed behoren. Want wat is dit weer een mooie Duplo set. Helaas ben ik de tijd van het onbezorgde spelen voorbij. Nu is het mijn peuter die op avontuur gaat met Jake en zijn piratenschip, kapitein Haak en het schateiland. Gelukkig mag ik soms stiekem even met hem meegenieten. Dan beleven we samen de spannendste avonturen. Dan ben ik kapitein haak. Ik ben een valse zeerover en ken geen genade. En hij? Hij is Jake de leider van de Nooitgedachtland Piraten…

Duplo piratenset

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Pingback: ByKyra opent een pop-up store | Ja papa!
  2. Pingback: Herfstvakantie Netflix-tips