Een webwinkel met een groot assortiment graag!

Als ik voor mijn kleintjes op zoek ga naar speelgoed, dan wil ik graag alles uit één webwinkel halen. Kinderkleding wil ik nog weleens hier en daar scoren, omdat je dan net even uniekere combinaties kunt maken. Maar Lego of Playmobil? Daar moet de winkel gewoon een zo groot mogelijk assortiment van hebben, want uiteindelijk willen kinderen gewoon wat ze hebben willen.

Misgrijpen is irritant

playmobil-politieZoals ik al zei, een webwinkel met veel speelgoed in het assortiment is gewoon heel fijn. Niets is irritanter dan een pagina vol met Playmobil politie en dan staat net die ene politiemotor die jouw kleintje hebben wil er niet tussen. Daarom is het fijn om een aantal webwinkels in je favorieten te hebben met een groot assortiment, waar je al je cadeaus in één keer kan aanschaffen.

Groot assortiment

Lobbes.nl is zo een webwinkel met een groot assortiment waar je heel veel speelgoed vindt voor al je kleintjes. Eerst dacht ik eigenlijk dat Lobbes alleen beschikbaar was voor bedrijven als scholen en kinderdagverblijven, maar het blijkt ook gewoon voor particulieren te zijn. Lobbes verkoopt Playmobil en Lego, maar heeft ook verrassend leuk speelgoed voor een klein budget in hun assortiment. Zo kun je er bijvoorbeeld voor het kinderfeestje van je kleintje van alles scoren. Zo zijn er kleine cadeautjes voor in een grabbelton en is er een grote creatief en hobby afdeling, voor als je crea bezig gaat zijn.

Lobbes.nl is overzichtelijk

De webwinkel van Lobbes is lekker overzichtelijk doordat de categorieën duidelijk zijn ingedeeld. Naast de hoofdcategorieën kun je ook zoeken op merk. Dat vind ik een groot pluspunt, want soms weet je gewoon wat je hebben wilt.

Previous ArticleNext Article