Clics klikt goed!

“Hey, dat heb ik ook op school!” roept mijn kleuter als zij de emmer met clics ziet staan. En meteen trekt ze de deksel van de emmer en gaat ze aan de slag. Hop, hop, ze klikt een aantal bouwblokjes aan elkaar vast en ze heeft een kubus gemaakt. Het is meteen duidelijk, dit heeft ze vaker gedaan en ze vindt het nog leuk ook. Over het algemeen heeft mijn kleuter niet zoveel met bouwspeelgoed. Meestal mag ik het in elkaar bouwen en gaat zij er uiteindelijk mee spelen, maar met clics heeft ze mij niet nodig. Althans, dat dacht ik. Als het namelijk weer uit elkaar moet, dan komt ze toch even om hulp vragen. Daar is af en toe even brute kracht voor nodig.

Clics met glitter

“Wauw, er zitten ook glittertjes in”, roept ze na het maken van een aantal creaties. Ze was zo druk bezig geweest, dat het haar eerder niet eens was opgevallen. En als het mijn kleuter niet meteen opvalt, is ze wel heel erg gefocust. Mijn kleuter vindt het erg leuk om met de clics te spelen. Mijn peuter en dreumes zijn er echt nog te klein voor. De peuter kiepert vooral de emmer ondersteboven en de dreumes loopt graag met de emmer op haar hoofd rond…

clics

Mooi en uitdagend speelgoed

Ik vind het mooi speelgoed. Het materiaal is stevig en breekt niet af. Alle blokjes hebben dezelfde grote en passen goed in elkaar. Het losmaken gaat wel wat zwaar, zeker als je een kubus van 6 blokjes hebt gemaakt. Maar goed, je kunt er dus behoorlijk aan trekken en dan gaat het absoluut niet stuk.
O ja! En de prijskwaliteit verhouding is ook uitstekend! Je hebt zo een flinke emmer, waar je ook echt wat mee kan maken al voor €19,95. Bestel het hier.

glittering-NEW-web-228x228

Previous ArticleNext Article

7 Comments

  1. Super ik heb hier een grote CLICKS fan en deze kleurtjes zijn zeer welkom!

  2. Mijn zoontje is er dol op, hij speelt ermee bij oma en opa en op de BSO, en nu heeft hij voor sinterklaas de dinoset op zijn lijstje staan. Een emmer vol zou ook wel leuk zijn, en mijn kleine man is niet vies van een beetje bling 😉

  3. Nou, dit zou onze drie dochters toch meer moeten motiveren om te gaan bouwen. Wat zal papa er blij mee zijn!

  4. Leuke actie, en zeker erg leuk speelgoed,
    maar met 2 jongens laat ik deze aan ons voorbij gaan.

  5. Met een aantal kinderen in ons gezin met een ontwikkelingsvoorsprong is dit speelgoed helemaal fantastisch! Zelf bouwen en nieuwe dingen ontdekken vinden ze geweldig!

  6. Pingback: Sintcadeaus: Lekker bouwen!