bObles Donut

De Donut van bObles is speelgoed en een interieur accessoire in één. Multifunctioneel inzetbaar om op te zitten, mee te spelen en te balanceren in speel-, kinder- en of woonkamer. Klinkt als een perfect stuk speelgoed, vind je niet?

bobles donut

In beweging

Kinderen tegenwoordig aanleg voor overgewicht? Het ligt niet altijd aan het eten maar wel aan de beweging. Door school, TV en alle internet en computerspellen komen kinderen veel te weinig in beweging. Geef kinderen speelgoed dat uitdaagt tot actie en dan zul je zien dat ze zelf daarmee aan de slag gaan, want dat is kind eigen!

Kinderen leren balans

Door te balanceren op de bObles Donuts leren kinderen steeds beter in evenwicht te blijven. Staan op een zachte ondergrond. Balanceren op je buik. Laat de donut rollen terwijl je erop ligt. Zelf tijdens het tv kijken kunnen de kinderen in beweging blijven door te balanceren op de bObles Donuts.

Bobles donut-p

Sterke kwaliteit

Trendy vormgegeven en gemaakt van hoogwaardig, sterk, opblaasbaar en elastisch materiaal. Niet stuk te krijgen!  De Donut is circa 47 x 25 cm groot, prima voor kinderbillen maar ook papa’s en mama’s kunnen er prima op zitten. Daarnaast zijn ze ook stapelbaar te gebruiken om op te zitten of te liggen. Verkrijgbaar in paars, roze, lichtblauw, jade en en grijs dus modieus en passend in ieder interieur.

Leuk verjaardagscadeau

Weet je inmiddels niet meer wat je je kind cadeau moet geven en wil je voor de verandering met echt iets origineels aankomen? De bObles Donuts is ongetwijfeld een groot succes.

bObles Donuts kost €59,95 per stuk

Pin It
Previous ArticleNext Article