7x knetterduur maar o zo leuk buitenspeelgoed (en de alternatieven)

Sommige kinderen kunnen de hele dag buiten zijn en zich vermaken. Ideale kinderen voor ouders. Maar er zijn ook kinderen die gedwongen moeten worden naar buiten te gaan, want ze zitten gewoon liever binnen. Buiten slaat al snel de verveling toe en dus moet je allerlei attributen uit de kast trekken om het buiten een beetje aantrekkelijk te maken. En je raadt het al, deze attributen kosten geld. Om de één of andere reden zijn het ook altijd de duurste attributen die aantrekkelijk buitenspeelgoed zijn.

>>Lees hier nog meer over buitenspeelgoed.

Ik zette ze voor je op een rij, máár ook met de alternatieven!

buitenspeelgoed

Een schommel. Kinderen kunnen zich prima vermaken met een schommel. Punt is alleen wel: een schommel moet schommelen. Deze coole paarden schommel van autoband €59,95 ziet er natuurlijk heel gaaf uit. Maar echt lekker schommelen doet hij niet. Alternatief: een schommel €14,99.

De wishbone bike €229,95 kochten wij voor ons eerste kleintje. Ze heeft er fijn mee gespeeld, maar helaas redde de fiets geen tweede ronde. Wat een teleurstelling! En dat terwijl dit fietsje €12,99 van 30 jaar oud (nog van de man geweest) nog door drie kleintjes gebruikt werd.

Croquet, ik vind het een geinig spelletje hoor, maar om nou €99,99 af te tikken voor dit setje… Dat kan ook voor €25,99

Speelhuisjes, je hebt ze in alle soorten en maten en ja ook hiermee kun je het zo gek maken als je wilt. Het ziet er natuurlijk heel tof uit, maar darn €1.078,99 voor een speelhuisje… Het kan namelijk ook met een oud laken over je picknicktafel. Echt.

Een zandtafel cq watertafel, superleuk om mee te kliederen en spelen, zeker met het warme weer! Dus zo een tafel is absoluut een musthave voor in de tuin. Dat kan voor €269,00 zoals deze 8 hoekige zand- en watertafel van Plum, maar het kan ook voor €69,99 met Fisher Price.

Een bal. Leuk hoor, maar wellicht is 3 meter doorsnee een tikkie aan de grote kant en vooral aan de prijzige kant… €205,00 voor een potje overgooien? Het alternatief lijkt me vrij duidelijk: gewoon een bal.

De Skatey, voor luie skaters… Super gaaf hoor, zo een elektrische skateboard! Maar het prijskaartje is dan wel €699,00. Een alternatief? Het Hoverboard, alhoewel… Nog steeds geen goedkoop speeltje, €349,00. Dan maar gewoon ouderwets zelf skaten voor €17,99

Previous ArticleNext Article