Winactie: Paw Patrol en Barbie

Er komen weer twee leuke DVD’s uit voor de kleintjes! Barbie in Super Prinses is afgelopen week op DVD en Blu-Ray verschenen en Paw Patrol komt 18 maart uit op DVD met 8 nieuwe avonturen.

dvd-s

Barbie in Super Prinses
Barbie speelt Kara,  een moderne prinses met een gewoon leven. Op een dag wordt Kara gekust door een magische vlinder en ze ontdekt al snel dat ze nu magische krachten bezit die haar veranderen in Super Sparkle. Super Sparkle is haar geheime, misdaadbestrijdende alter ego. Ze vliegt het hele koninkrijk rond om de mensen te beschermen! Haar nichtje is jaloers en vangt de vlinder om zelf te veranderen in Dark Sparkle, een rivaal van Kara. Hun strijd loopt hoog op, maar kunnen zij een superteam vormen wanneer het koninkrijk wordt bedreigd door een echte, grote vijand? Vlieg met ze mee en ontdek dat er niets sterker is dan de kracht van vriendschap!

Paw Patrol, Marshall en Chase regelen het wel! 
Chase regelt het wel en Marshall is helemaal klaar voor deze 8 avonturen van Paw Patrol! Onder leiding van de politiepup en de brandweerhond schiet het “woef-woef” team te hulp.

Winnen
We geven twee DVD’s weg van Barbie in Super Prinses en van Paw Patrol. Kans maken? Vul het win-formulier *klik hier* in en volg Voormijnkleintje.nl op social media (Facebook / Twitter / Instagram)

Comments

  1. sandra molendijk says

    Mijn 2 meiden zijn dol op de films van Barbie. We hebben ze bijna allemaal en ze worden heeel vaak gekeken. Dit avontuur gaan ze zeker giga gaaf vinden. Op het moment zijn ze erg bezig met superhelden en spelen ze het ook met hun barbiepoppen Ken is dan de superheld en die moet Barbie redden ;-)

  2. Marian says

    Mochten we winnen dan is dedvd Paw Patrol voor mijn zoontje en de dvd van Barbie voor mijn nichtje! Twee kinderen blij!

  3. Nancy van Heck says

    De avonturen van Paw Patrol wil ik graag winnen voor mijn lieve zoontje want hij is heel erg gek met hondjes en deze avonturen zal hij vast erg leuk vinden.