Winactie: Lalaloopsy Babies!

Ik heb twee meisjes in huis en daardoor ook héél veel poppen. Op de één of andere manier kunnen ze er niet genoeg van hebben. Het is een beetje hetzelfde dat als ik een verse baby zie, ik het liefst er nog eentje zou willen hebben. En zo hebben mijn kleintjes een heel groot poppenhart.

Lalaloopsy Babies Doll

Lalaloopsy™ poppen
Vanaf nu zijn de originele Lalaloopsy™ poppen verkrijgbaar. De poppen zijn als knuffelzachte baby’s voor heel veel speelplezier. Elke baby komt samen met een drinkflesje in de vorm van hun favoriete huisdier, een fopspeen en een passende muts volgens hun eigen persoonlijkheid. Elke Lalaloopsy™ baby heeft een uniek gedrukt patroon, een datumstempel op hun achterste en een navel ‘knoopje’.

Deze nieuwe Lalaloopsy™ poppenreeks bestaat uit 4 unieke baby’s: Crumbs Sugar Cookie, Pillow Featherhead, Jewel Sparkles en Mittens Fluff ‘N’ Stuff.

Prijs: €19,99

Winnen
Heb jij een poppenmeisje? Ik mag 3x een Lalaloopsy Baby (Crumbs Sugar Cookie) weggeven!

Lalaloopsie

Hoe kun je meedoen?
– Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter of Instagram
– Laat je NAW gegevens achter op het >> win-formulier

Comments

 1. Silke says

  overlaats waren we ergens op bezoek en daar hadden ze dit popje. Mijn dochtertje was er helemaal gek van ze had voor niets anders nog oog. ze vond het zoiets schattig. Zou een super verassing zijn voor haar! Ze zal in liefdevolle handjes terecht komen. Het is een lieve poppenmoedertje :)

 2. Esther says

  Mijn dochtertje is anderhalf en nu al gek op poppen (en echte baby’s)! Zou super zijn!

 3. Linda Renkema-Franchi says

  Dit is echt heel erg leuk, mijn dochter is weg van lalaloopsy een echte poppenmoedertje!
  Ze zou hier enorm blij mee zijn!

 4. Nina Anouk says

  Deze popjes zijn helemaal geweldig! Mijn kleine prinses zou het helemaal geweldig vinden om zo’n popje te kunnen knuffelen!

 5. sandra molendijk says

  O ja helemaal SUPERRRRR mijn meisje is 12 juli jarig en deze wil ze al heeeeeel lang heeeeeel graag voor haar verjaardag. Zou GIGA GAAF zijn

 6. Rob says

  Mijn zoon is er helemaal gek van! En mijn dochtertje wil ze allemaal gaan sparen ( jouw blog is dus heel herkenbaar hier haha) ( ze heeft er nu maar eentje) dus er een winnen zou meer dan welkom zijn voor deze papa haha. Ze zijn echt erg leuk. mooie kwaliteit en heel vrolijk. Ik hoop er echt een te winnen, want ik word er anders echt arm van. Ik zou mijn lieve zoon graag willen verrassen hiermee, want dan kunnen ze heerlijk samen spelen!( mijn kleine meisje en mijn zoontje zijn ook echt beste maatjes, dus dat zou echt geweldig voor ze zijn!!)groetjes van rob ( en graag gedeeld op facebook!)

 7. rob says

  wat een geweldig leuke babypoppen zijn dit. Mijn 3 kids zijn er alle 3 weg van! Ik zou er dolgraag een willen winnen, zeker na het lezen van deze leuke blog!!Odette ( mijn dochtertje) os een echt poppenmeisje en wat zou ik haar graag willen verrassen!