Fat Brain Toys, dat klinkt bijzonder…

bodhi-board

Fat Brain Toys. ‘Dat klinkt bijzonder’, is het eerste wat ik denk bij deze merknaam. Het is een onderscheidend merk uit de USA. Het hippe design en de doordachte speelvormen zijn de belangrijkste kenmerken voor dit speelgoed, vandaar misschien ook de naam Fat Brain Toys. Webwinkel TrendySpeelgoed.nl heeft het Amerikaanse merk toegevoegd aan het speelgoed assortiment. Een mooie toevoeging, want Fat Brain Toys past qua filosofie naadloos in het assortiment van TrendySpeelgoed.nl

Maar wat voor speelgoed is het dan? Voorbeelden zijn de Teeter Popper, Pip Squigz en en Tobbles. Baby- en kinder speelgoed dat balans, motoriek, hand-oog coördinatie en tastzin van een kind vanaf jonge leeftijd stimuleert.

Bodhi_Collage

De Teeter Popper is een schaal, of balansboard (hoe je het noemen wilt) met 14 zuignappen die zich vastzuigen aan de ondergrond en weer loslaat zodra je het board beweegt. Dus je kunt erop gaan wippen, heen en weer wiebelen, of als een boarder erop gaan ‘surfen’. In eerste instantie vroeg ik me af, hoelang mijn kleintjes zich hiermee kunnen vermaken? Hier zijn ze toch zo op uitgekeken? Maar als ik me bedenk hoe vaak ze van een glijbaan kunnen roetsjen of hoe ze de hele middag op een schommel kunnen zitten, zouden ze hier ook zomaar zich weleens een tijd mee kunnen vermaken.

En inderdaad. Het balansboard is interessant genoeg om te ontdekken hoe de zuignapjes ploppen als je achteroverleunt met het board. En wat gebeurd er als je gaat staan? Dan moet je behoorlijk je evenwicht in balans houden om niet om te vallen. Het is inderdaad een leuke toevoeging om de evenwicht, grove motoriek en balans te kunnen stimuleren.

valerie-board_edited-1

Fat Brain Toys, dat klinkt bijzonder… De Teeter Popper van Fat Brain Toys, bijzonder leuk!

Winnen
In samenwerking met TrendySpeelgoed.nl geven we deze Teeter Popper t.w.v. € 39,95 weg. Vind jij het een leuke toevoeging op je kleintjes speelgoedassortiment? Vul dan je gegevens in *hier* op het winformulier en volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter of Instagram

 

Comments

 1. tine van aken says

  Om een brede lach en hopelijk geen traan te toveren op de kindersnoetjes van onze drie muppets, waag ik maar wàt graag mijn kans! Lijkt me ge-wel-dig speelgoed!

 2. Mieke Stam says

  Wat een leuk ding zeg! ik heb 2 jongens met veel energie. De oudste wil graag leren skateborden maar daar vind ik hem nog een beetje jong voor, hij is net 6. Misschien kan hij eerst met zoiets meer leren in balans te komen en te blijven. Ik denk dat ze de Teeter Popper echt geweldig gaan vinden!

 3. Astrid says

  Wauwwwww!! Ja ik wil! Mijn kleine meid kan haar energie maar niet kwijt. Maar met een schommel, hobbel en wiebel ding in huis gaat dat vast beter. Zij lekker bezig, mama lekker bloggen ;)

 4. Moniek (sprankje) says

  Ik zie geen winformulier, maar ik doe graag mee om zon bijzonder ding te winnen!

 5. evenline mensink says

  wat een geweldig ding! Als ik hem zou mogen winnen dan leen ik hem eerst een flinke poos uit aan de fysiotherapeut van de school van mijn jongste. Ik denk dat dit ding meer dan speel goed is

 6. Mieke Stam says

  Pssst, vergeet je niet dit super leuke speelding te verloten? ;) X Mieke