Winnen: Rock-A-Too – De Show Papegaai 0

winnen

De feestdagen komen er weer aan en alle kinderen vullen hun verlanglijstje weer gretig. Eén van het meest gevraagde speelgoed is zo’n leuk en lief FurReal speelfiguurtje. Hier staan er in ieder geval wel een aantal op het lijstje!

De FurReal speelfiguren zijn innovatieve en interactieve speelgoedfiguren. En dit najaar introduceert FurReal Rock-A-Too: de kleurrijke knuffel-kaketoe die alles napraat en van een dansje houdt. 

Over Rock-a-Too

Rock-a-Too de Show Papegaai is hier om je te vermaken! Met drie speelmodi is hij de perfecte partner voor een show vol liedjes, dansjes en lachen. Met meer dan 50 combinaties van geluid en bewegingen is hij klaar om het podium over te nemen. Maar natuurlijk wordt zelfs een show-biz veteraan ook graag geaaid en geprezen – aai over zijn linkerwang en kijk wat hij doet. Misschien krijg je wel een kusje!

Met een huisdier dat graag in de schijnwerpers staat, is het iedere dag feest. Lach om zijn gekke grapjes of doe mee met zijn vrolijke liedjes en dansjes. Maak er een echte vogelshow van, neem grappige zinnetjes op en speel ze weer af… Met onvoorspelbare resultaten! Rock-a-too de Show Papegaai is een echte ster en vermaakt iedereen overal ter wereld!

Een Rock-A-Too winnen

Wij mogen deze Rock-A-Too Show Papegaai weggeven! Wil jij ook zo’n gezellige en hilarische papegaai in huis? Doe dan mee! Volg de pagina van Voormijnkleintje.nl op Facebook en Instagram en laat daar een reactie achter (bij de Facebookpost of via stories).

Previous ArticleNext Article