Sinterklaas spelletjes met pepernoten – printable

Sinterklaas spelletjes spelen met pepernoten is natuurlijk ontzettend leuk! Voor kinderen die wel van een uitdaging houden, kun je natuurlijk rekenspelletjes spelen met pepernoten. Maar wist je dat je ook kunt sjoelen en kunt darten met pepernoten? Het is heel simpel. Ga allebei aan de kop van de tafel met je mond open zitten. Met het sjoelen schuif je de pepernoten bij de ander naar binnen. En met het darten gooi je de pepernoten bij de ander naar binnen.

Vind je deze spelletjes met pepernoten echt te simpel? Dan hebben we deze printables voor je. Want hiermee worden de pepernoten spelletjes extra leuk!

spelletjes met pepernoten

Pepernoten sjoelen

Want wie wil er nou niet sjoelen met pepernoten? Tuurlijk is het met je mond open variant erg leuk, maar printable maakt het pepernoten sjoelen ook wel heel speciaal. De printable kan eerst nog ingekleurd worden. Vervolgens plak je de printable op een doos die je half open hebt geknipt en het sjoelen kan beginnen!

Wie de meeste pepernoten door de openingen weet te schuiven, wint het spel.

spelletjes met pepernoten

Dit vind je misschien ook leuk: een chocoladeletter slinger maken!

Pepernoten darten

Ook voor het pepernoten darten hebben we een printable. Deze printable leg je op tafel en van een afstandje werp je de pepernoten zo dicht mogelijk op de 100 punten. Laat iedereen drie pepernoten werpen en wie de meeste punten heeft, wint het spelletje.

spelletjes met pepernoten

De printable kopen

Hieronder kun je deze pepernoten spelletjes printables heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printables direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Wat koop je:

  • Pepernoten sjoel printable
  • Pepernoten dart printable
Bedrag € -
spelletjes met pepernoten
Previous ArticleNext Article