Sinterklaasliedjes bingo, muziek op pakjesavond!

sinerklaasliedjes bingo

Wil je pakjesavond dit jaar nog specialer maken? Kom dan aanzetten met deze sinterklaasliedjes bingo. Je kinderen, neefjes en nichtjes, iedereen vindt dit fantastisch. Er is geen leukere manier om de cadeautjes uit te delen dan met een fijn potje bingo!

Sinterklaasliedjes bingo printen

Hieronder kun je de printable voor de sinterklaasliedjes bingo heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printables direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Deze bingo heeft dus 14 verschillende bingokaarten. Wanneer je de sinterklaasliedjes bingo hebt uitgeprint, geef je iedereen een eigen print. En als iedereen er klaar voor is, start je de muziek van de afspeellijst. Wanneer er een liedje van jouw bingokaart afgespeeld wordt, mag je deze afvinken. Bij een volle kaart, heb je bingo!

Bedrag € -
sinterklaas muziek bingo

Beschrijving Sinterklaasliedjes bingo

Leuke sinterklaasspelletjes zijn er natuurlijk genoeg! En de kleintjes kun je deze Sinterklaas bingo spelen. Maar hebben de kinderen de leeftijd waar ze al een beetje kunnen lezen? Dan is deze sinterklaasliedjes bingo helemaal top voor iedereen die van muziek houdt.

Een bingo met muziek is echt één van onze favoriete spelletjes tijdens pakjesavond. Door de sinterklaasliedjes kom je helemaal in de feeststemming. En door het te combineren met een spel houd je iedereen, zonder het door te hebben, zo een paar uur bezig.

Sinterklaasliedjes bingo, hoe werkt het?

Maar je hoeft natuurlijk niet alle sinterklaasliedjes af te spelen. Je kunt de liedjes ook door zappen. Op deze manier kun je de bingo combineren met het uitdelen van de cadeautjes. Volle bingokaart = een cadeautje pakken!

Voor de bingo heb je deze bingokaarten nodig. We hebben maar liefst 14 verschillende bingokaarten gemaakt. Je kunt dus met de hele familie, vriendengroep of klas deze sinterklaasliedjes bingo spelen. Naast deze bingokaarten heb je ook de afspeellijst op Spotify nodig.

Afspeellijst op Spotify

Bij deze sinterklaasliedjes bingo hoort een afspeellijst. Deze hebben we gemaakt op Spotify. Om de bingo te spelen pak je deze playlist erbij en speel de je de afspeellijst af. Om het extra spannend te maken ruk je ook nog p shuffle.

sinterklaas muziek bingo
Previous ArticleNext Article