Sinterklaas inpakpapier printen, superhandig voor schoencadeautjes!

sinterklaas inpakpapier printen

Ben je helemaal klaar om de schoencadeautjes in te pakken, is het inpakpapier op! Geen stress, wij hebben de oplossing voor je! Hier vind je namelijk super handig Sinterklaas inpakpapier om te printen. Inpakpapier dat nooit opraakt dus!

We hebben drie designs voor je gemaakt om schoencadeautjes en andere kleine cadeautjes in te kunnen pakken. Een van de designs kan na het uitpakken bewaard worden, want deze kunnen de kinderen nog inkleuren. Dat is nog eens heel duurzaam inpakpapier ook!

inpakpapier sinterklaas printen

Sinterklaas inpakpapier printen

Wil je dit Sinterklaas inpakpapier printen? Wij geven de printables gratis weg als cadeautjes! Het is tenslotte al een dure maand genoeg. Hier zijn de linkjes om de Sinterklaas inpakpapiertjes gratis te printen.

Gratis Sinterklaas inpakpapier mijter

Gratis Sinterklaas inpakpapier inkleuren

Gratis inpakpapier Sint en Pieten

sinterklaas inpakpapier printen
 sinterklaas inpakpapier printen

Tips voor het inpakken van kleine cadeautjes

Gebruik niet te groot inpakpapier: Zorg ervoor dat je inpakpapier groot genoeg is om het cadeau volledig te bedekken, maar niet zo groot dat er te veel overtollig papier is. Teveel papier kan het inpakken lastiger maken. Zijn de cadeautjes heel klein, knip dan je uitgeprinte A4’tje door tweeën of misschien zelfs nog kleiner.

Passend inpakpapier: Kies een inpakpapier dat past bij de gelegenheid of de smaak van de ontvanger. Zo kies je voor Sinterklaascadeautjes natuurlijk Sinterklaas inpakpapier.

Vouw scherpe hoeken: Om scherpe hoeken te voorkomen, vouw je de hoeken van het inpakpapier naar binnen voordat je het cadeau inpakt. Dit geeft ook een mooie en nette uitstraling.

Voeg iets decoratiefs toe: Je maakt het cadeautje nog persoonlijker door een iets decoratiefs toe te voegen. Denk aan een lint, een strikje of misschien zelfs een kleine kaartje.

Wees duurzaam met het papier: Het is zonde om het inpakpapier meteen na het uitpakken weg te gooien. Hergebruik het inpakpapier wanneer dat kan. Print inpakpapier waar je nog iets mee kan, zoals het inkleuren van het inpakpapier.

inpakpapier sinterklaas printen
Previous ArticleNext Article