Originele aftelkalender met envelopjes en briefjes

originele aftelkalender sint

Staat jouw kind te stuiteren in de woonkamer en kan hij niet slapen van de spanning rondom Sinterklaas? Dan heb je misschien wat handvatten nodig om deze periode door te komen. We hebben natuurlijk al een aftelkalender en een prachtig Sinterklaas mindfulness pakket voor je. Maar nu hebben we nog een toffe printable, namelijk een aftelkalender in de vorm van een slinger met envelopjes. En nu komt het, in die envelopjes kun je briefjes stoppen!

Het klinkt misschien ingewikkelder dan dat het is, want het valt allemaal reuze mee! Bij deze printable ontvang je namelijk 20 envelopjes die je zelf heel gemakkelijk in elkaar kunt vouwen en plakken. Zor ervoor dat je de bovenkant niet dichtplakt, want in zo’n envelopje doe je een briefje. Je kunt één van de 20 bijgeleverde briefjes gebruiken of je schrijf zelf een briefje, dat kan natuurlijk ook. Op deze briefjes staat wat er die dag gaat gebeuren. Dat kan zijn dat je kleintje zijn schoen mag zetten, misschien staat er pepernoten bakken op het briefje of een simpele kleurplaat maken, dat kan ook.

sinterklaas aftelkalender origineel

Naast dat het een leuke en originele aftelkalender voor Sinterklaas is, is het ook meteen leuke decoratie. Je hangt de envelopjes namelijk met een knijpertje of een paperclip als een slinger aan de muur. Super leuk toch?

originele aftelkalender sint

Vind je hem leuk en wil jij deze originele aftelkalender met envelopjes en briefjes dit jaar ook maken? Dan kun je hier de printable makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
sinterklaas aftelkalender
Originele aftelkalender
Previous ArticleNext Article