Makkelijke neushoorn surprise – printable

neushoorn surprise

Een neushoorn surprise is een uniek en opvallend idee voor Sinterklaas! Zeker wanneer je het lootje hebt getrokken van een dierenliefhebber of van een avonturier. Maar hoe maak je nou zo’n surprise van een neushoorn? En hoe hou je het vooral lekker makkelijk? Nou dat zullen we jou vertellen!

Je hoeft echt niet te gaan zitten knoeien met papier maché en verfklodders. Met deze printable en een schoenendoos kom je ook al een heel eind. Nu denk je misschien, maar neushoorns zijn toch grote, krachtige dieren? Klopt, maar voor het maken van een neushoornsurprise is eigenlijk de kenmerkende hoorn op zijn snuit het belangrijkste. En met deze printable wordt het beestje bijna schattig!

Schoenendoos surprise

Naast de printable heb je dus ook een schoenendoos nodig en natuurlijk een schaar, wat lijm en een printer. De schoenendoos beplak je met het grijze papier van de printable. Wil je nou wel met verf kliederen, dan kun je altijd kiezen om de schoenendoos te verven. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) Vervolgens print je het hoofd, de buik en de poten van de neushoorn. Print deze op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • neushoorn surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm
neushoorn surprise

Neushoorn surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de neushoorn surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
neushoorn surprise
surprise neushoorn
Previous ArticleNext Article