Leuke én gemakkelijke Sinterklaas hapjes

Naast al die fantastische Sinterklaastaarten op Pinterest, die voor mij onmogelijk te maken zijn, simpelweg omdat ik het gewoon niet kan, heb ik ook een paar andere leuke én simpele (soort van) hapjes in het thema Sinterklaas gevonden.

Kijk, inspireer en oefen even van tevoren, want sommige dingen lijken makkelijker gemaakt dan gedaan. 

Kijk hier voor het maken van kruidnoten en marsepein.

Dit Sinterklaasje heeft niet veel uitleg nodig. Superleuk bedacht! En dit kan ik ook maken, zeker weten.

De filozak van Sinterklaas

Hoe leuk is dit? Een zakje van filodeeg gevuld met appeltjes moet dienen als de zak van Sinterklaas. Chicks love food hebben dat helemaal genailed, maar of ik, de amateur, dit zo kan presenteren… Ik oefen het eerst even.

Zwarte pietjes

Een kind kan de was doen. Dit kan niet misgaan! Komkommertje, half olijfje, half tomaatje en een blaadje rucola. Wederom superleuk bedacht!

Zwarte Piet koekjes

Deze koekjes vergen wat voorbereiding en creativiteit, maar het eindresultaat mag er wezen. Erg leuk voor het avondje van Sinterklaas. En tegenwoordig hoef je geen chocolade meer te gebruiken, ook de gekleurde en witte Pieten mogen er zijn!

pepernotentaart

Naast alle kunstwerken van marsepein en fondant, schoorstenen, grachtenpanden, ik zag van alles voorbij komen op Pinterest, is dit een Sinterklaastaart die wel lukken moet. Mijn eigen pepernoten cheesecake! Hier vind je het recept van de pepernoten cheesecake.

Sinterklaas lunchbox

Mijn kleintjes zouden echt stomverbaasd zijn als ze dit in hun lunchtrommeltje aantreffen. Maar hoe leuk is deze Sinterklaas lunchtrommel?

Het maken van lekkere Sinterklaas hapjes hoeft dus niet moeilijk te zijn. Je moet er gewoon even de tijd voor nemen en natuurlijk wel het recept of de beschrijvingen volgen.


Leuke en gemakkelijke Sinterklaas hapjes

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Wat ontzettend leuk en lekker. Vooral die zakjes zijn heel leuk.

  2. Pingback: De 7 lekkerste Sinterklaasrecepten - Mamaliefde