Cadeaus die je niet in de zak wilt vinden 5

Pakjesavond zit er weer aan te komen en ook al heb je een heel secuur verlanglijstje voor de Sint gemaakt. Die beste man weet het toch altijd weer te presteren om cadeaus in de zak te stoppen, die je er echt niet in had willen hebben.

stom-speelgoed

1. Zoals klei. Leuk hoor, klei, maar vanaf het moment van het openen van het potje is de lol er alweer af. Je moet al behoorlijk creatief zijn om de klei überhaupt uit het potje te krijgen. Binnen 5 minuten, echt niet langer, zijn de leuke kleurtjes, één grote bonk bruine klei geworden.  En na een half uur ligt de helft (verkruimeld) op de grond, zit het in je zoolprofiel gekleefd of in je vloerbedekking geplakt.

2. No-More-Loom!! Please, echt niet! De zesjarige heeft hier één keer heel serieus alles op kleur gesorteerd…. En toen kwam het broertje voorbij… Echt, No-More-Loom!

3. Tja… knuffels. Die liggen hier echt te verstoffen.

4. De welbekende Furby. Als je dan toch besluit om er één in de zak te stoppen, kijk dan eerst even op Marktplaats.

5. En waarom stoepkrijt midden in de winter? Echt serieus, zomers wil ik het al niet hebben dus in de winter al helemaal niet. Weg met die zooi!

6. Vijf jaar geleden dacht ik dat mijn kleintje dit nodig zou hebben. Een keyboard, hier kom ik op terug! Je kleintje heeft dit niet nodig en je trommelvliezen al helemaal niet. Wat een hels geluid kan er uit zo een ding komen!

Previous ArticleNext Article

5 Comments

 1. Whaha hilarisch! En zo herkenbaar! klei…omg! wat een ramp! En de knuffels…ik kan een heel weeshuis gelukkig maken met die dingen… (misschien wel een idee ;))

 2. Hahaha nou knuffels en loom sowieso helemaal niet
  Klei…. volgens mij komt dat er gewoon niet in
  Furby… de kinderen vinden hem geweldig… maar ook niet gekocht!
  Stoepkrijt, hebben we meer dan genoeg van! ze gebruiken het ook nog gewoon op school
  dus onder het krijt thuis komen doen ze gewoon ook wel!

 3. haha heel herkenbaar! Vooral dat klei pff en daar leg je dan zoveel geld voor neer want eerlijk is eerlijk je betaald er wel voor

 4. Je vergeet het allerergste………strijkkralen! In een week tijd is al2 keer de pot met 6000 kralen over de vloer gegaan!

 5. Pingback: Nostalgische cadeaus