Aftelkalender Sinterklaas 2014 2

Nog één nachtje slapen en dat is het zover. Eigenlijk zou ik een aftelkalender moeten hebben om af te tellen tot het aftellen begint. Want ik hoor al een aantal dagen ‘mama, wanneer komt Sinterklaas?’
Maar morgen is het dus zover, dan arriveert de beste man met zijn Pieten in ons land en ’s avonds is dan dat eerste magische moment: Schoen zetten.

Vervolgens hebben we bijna 3 weken hondsdolle kleintjes om ons heen die om het geringste uit hun vel barsten, maar gezellig is het wel. Om het leven vlak voor Sinterklaas nog een beetje schappelijk te houden en in goede banen te leiden, hebben we de aftelkalender.

Nu zijn daar op het internet een hele boel van te vinden. Je kunt hem bijvoorbeeld van de Sinterklaasjournaal site afplukken, je kunt er één kopen en wil je origineel doen, dan kun je er één zelf maken.

aftelkalenders

1. Deze aftelkalender is verkrijgbaar bij Gezinnig. Gewoon lekker kant en klaar, geen gefrutsel en voorzien van stickertjes.
2. Een mooie aftelkalender voor de sfeervolle woonkamer. Deze is gratis te downloaden bij PrintCandy.
3. Dit is een leuk ideetje voor de creatievelingen onder ons die wel van ‘eigen gemaakt’ houden. Gevonden op Pinterest.
4. En de laatste aftelkalender met een leuk ontwerp is te downloaden bij De Vier Windstreken, gratis.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Ik had voor mijn zoontje begin oktober inderdaad een aftelkalender gemaakt want toen begonnen hier de vragen al over sinterklaas. Morgen heb ik een sinterklaasaftelkalender van de action van nog geen 40 cent.