Meest gelezen blogs, statistieken en andere cijfertjes

Zo aan het einde van 2015 kan ik niet achterblijven met het delen van de meest gelezen blogs en statistieken. Ik vind het leuk om te zien hoe dat bij anderen gaat, een soort van gluren bij de buren. Maar ik vind het ook leuk om te delen. Dus hier gaan we dan.

Meest gelezen blogs

Beste moeder met driftige peuter in de supermarkt…
De ‘beste moeder’ artikelen waren het afgelopen jaar erg populair! Het is herkenning alom en dat is voor een moeder soms fijn om te lezen. Een soort van You are not alone gevoel. Dit artikel werd volgens Google analytics 38.731 keer weergegeven en via Facebook werd het artikel 4.160 keer gedeeld/geliked. Hiermee komt het artikel op de vijfde plaats van meest gelezen blogs 2015.

Je piemel valt er niet af
Naast de ‘beste moeder’ blogs zijn de blogs over jongens ook heel populair, zeker als er piemels in voorkomen. Wederom herkenning voor de moeders met een zoontje en voor sommige is zelfs alleen een man al genoeg… Dit artikel werd volgens Google analytics 60.561 keer weergegeven en via Facebook werd het artikel 10.700 keer gedeeld/geliked. Hiermee komt het artikel op de vierde plaats van meest gelezen blogs 2015. 

Ik ken een moeder die
Een artikel waar ik veel herkenning in kreeg, maar ook héél veel commentaar. Zelfs de term kindermishandeling viel. Uiteraard doet dat wel wat met je, maar gelukkig weet ik zelf beter. Dit artikel werd volgens Google analytics 73.189 keer weergegeven en via Facebook werd het artikel 8.810 keer gedeeld/geliked. Hiermee komt het artikel op de derde plaats van meest gelezen blogs 2015.

Beste moeder waar het geen bende in huis is
Ik weet het, het is hilarisch om een kijkje in mijn huishouden te nemen. Voor vele moeders was het een verademing. Hetzij omdat ze niet de enige met zo een huishouden zijn, of omdat het altijd nog erger kan. Hoe dan ook, het artikel was populair. Dit artikel werd volgens Google analytics 82.606 keer weergegeven en via Facebook werd het artikel maar liefst 18.800 keer gedeeld/geliked. Hiermee komt het artikel op de tweede plaats van meest gelezen blogs 2015.

Co-sleeper in het ziekenhuis, het zou verplicht moeten worden…
Er is geen twijfel aan mogelijk: de co-sleeper in het ziekenhuis, het zou verplicht moeten worden! Zoveel herkenning in dit verhaal en wat hadden we dit allemaal graag de eerste nacht(en) na de bevalling gehad in het ziekenhuis. Dit artikel werd volgens Google analytics 93.185 keer weergegeven en via Facebook werd het artikel maar liefst 18.900 keer gedeeld/geliked. Hiermee komt het artikel op de eerste plaats van meest gelezen blogs 2015.

Waar komen de bezoekers vandaan?

Het grootste deel van de bezoekers komt uit ons eigen kikkerlandje; Nederland. Gevolgd door een groot deel uit België en dan komen er handjes vol uit Verenigde Staten en de andere landen van Europa.

Social Media is de beste bron waarmee ik de bezoekers binnenhark. Daarna neemt een deel van de bezoekers de moeite om www.voormijnkleintje.nl zelf in te tikken en behoort daarmee tot de directe bezoekers en als derde wordt de site ook nog weleens gevonden in de zoekmachine Google.

Populaire pagina’s

Uiteraard is de pagina ‘winnen’ veruit de populairste pagina. De best lopende winacties van 2015 waren Disney on Ice en een compleet outfit van Noppies. Daarnaast is de over’ pagina veel bezocht. Leuk om te zien dat mensen ook even de moeite nemen om te kijken wie er achter de site zit.

Iedereen bedankt voor de reacties, het delen en het lezen van Voormijnkleintje.nl! Zonder bezoekers was het lang niet zo leuk geweest om elke dag een artikeltje of twee online te zetten. Op naar het nieuwe jaar!

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Als net beginnende blogger sla ik echt stijl achterover van de cijfers, wat geweldig zeg! Ik zie nu ook dat ‘ik ken een moeder die..’ van jou is, die heeft écht indruk op me gemaakt! Fijne jaarwisseling en het beste voor 2016!

  2. Moet niet gekker worden, ik heb ze allemaal gelezen! Fijn, mooi, gezellig, succesvol 2016 gewenst! Liefs Marlieke

  3. Sommige post heb ik gelezen en ik vind ze hilarisch. Leuk om de cijfers erbij te zien.