Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!

Terwijl mijn kleuter druk aan het sparen is voor een iPad, valt mijn oog op, hoe ouderwets, een boek. Niet zomaar een boek, een volledig gepersonaliseerd kinderboek, waarin een avontuur wordt gevormd rondom de individuele letters van een naam. Door een speciale berekening worden de naam en het geslacht van een kind gekoppeld aan ruim 250 verhalen en illustraties. En zo kom je dus aan het ultieme gepersonaliseerd kinderboek.

Hoe leuk en totaal niet ouderwets, maar helemaal hip en happening!

En hoe. Het boek was vorig jaar het bestverkopende kinderboek in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada. En nu is het boek (afkomstig van het Britse bedrijf ‘Lost My Name’, opgericht door three dads and an uncle), Nederland aan het veroveren.

Dat zeg ik, helemaal hip en happening! 

click1

Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! Op een ochtend wordt het betreffende kind wakker en is zijn of haar naam vergeten. Dan begint het avontuur, een avontuur om de vermiste letters van zijn of haar naam op te sporen.

click

Het boek is gebaseerd is op de naam van één individueel kind en dat maakt het zo uniek. Maar ook de geweldige verhalen en prachtige illustraties maken dit boek tot ‘one of a kind’.

Tijdens het avontuur komt het kind verschillende personages tegen, die allemaal helpen in de zoektocht naar de vermiste naam van het kind totdat alle letters gevonden zijn. Zo krijgt Emma van de Eenhoorn een E, een M van de Meermin, geeft de Majesteit haar een M en tot slot de Adelaar een A.

Lost-My-Name---naam

Het boek Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! is te bestellen via deze website en kost € 26,99. Daar kan geen iPad tegenop.

Previous ArticleNext Article

7 Comments

  1. Wat een mooi boek om te zien. En leuk voor kinderen natuurlijk om hun eigen naam in print te zien.

  2. Ja heel leuk voor onze zoon Nathan. Ma drie meiden een zoon, dat is wel een eigen boek waard!

  3. Doe heel graag mee voor mijn vijfjarige dochter die begint met lezen.
    Wat een uniek boek!

  4. Ziet er een erg leuk boek uit, al meermaals tegengekomen en al vaak op het lijstje gekomen van ’to do’. Namelijk boek bestellen 🙂

  5. Het lijkt me zo leuk om mijn lieve, kleine en super schattige neefje dit prachtige boek te geven en hem er heerlijk uit voor te lezen.