Laat het de peuter maar niet zien…

Wow! Als mijn peuter dit behang te zien krijgt, zal ik flink met hem in discussie moeten. Hij zal eerst zijn puppy-ogen opzetten en met zijn liefste stemmetje vragen of hij deze behangtekening ‘asjeblief’ aan zijn muur mag. Maar daar trap ik niet in en ik zal proberen hem om te praten richting een toffe muursticker van een set gave auto’s ofzo. Maar daar trapt hij op zijn beurt dan weer niet in en probeert mij te overtuigen hoe groot fan hij wel niet is van Spiderman. Ik zal tegen hem zeggen dat ik dat begrijp, maar zo een behangtekening is misschien iets teveel van het goede. Uiteraard is hij het daar helemaal niet mee eens. En hoe de discussie eindigt, wil ik eigenlijk helemaal niet weten.

Ik begin er gewoon niet aan, anders sta ik volgende week te behangen.

spiderman behang

Maar met alle gekheid op een stokkie, dit zijn natuurlijk geweldige muurtekeningen voor de kleintjes. Een kinderkamer tover je zo om in een te gekke themakamer. Je kleintje kan zo landen op een planeet met de ‘muurtekening Space adventure’. En een muurtekening kan nog heel educatief zijn ook, met de muurtekening ‘Map of the World’. En voor de meiden is een magische kamer met de ‘Magical Fairies’ helemaal het einde.

map of the world

magic fairies

Winnen
Al deze muurtekeningen en muurstickers zijn te bestellen bij Emob4kids.nl. En in samenwerking met Emob geven we nog een cadeaubon t.w.v. €25 weg. Laat mij in een reactie of op het winformulier weten wat jij van de muurtekeningen vindt en welke jouw kleintje helemaal te gek zou vinden.

 

Kijkje achter de schermen? Voormijnkleintje.nl op INSTAGRAM

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

8 Comments

 1. Super gaaf hoe je de discussie beschrijft! Heel herkenbaar. Mijn peuter is helemaal gek van vlinders dus de muursticker tak met vogels en vlinders zou super zijn. Papa is helemaal thuis in de vogels dus hij kan mn peuter alles vertellen over deze dieren.
  Gaaf!!

 2. Ik ga voor die muurstickers voor een stoere jongen. Mijn kleinzoon zou dit pracht vinden (Y)

 3. Het whiteboard ( met kusjes ), zodat mijn oudste dochter van 7 naar hartenlust zelf notities kan gaan maken…Leuk en leerzaam tegelijk!

 4. Mijn zoontje van 5 zou The map of the world geweldig vinden ( en ik stiekem ook :-))
  Eind oktober gaan wij verhuizen en krijgt hij eindelijk een eigen stoere jongens kamer dus dat zou geweldig staan in zijn nieuwe kamer!

 5. Mmmm…. welke ik eigenlink mis is die van jake en de nooitgedacht piraten. Ik moet nl nig steeds (lees 6 maanden geleden) een muurschildering maken op de kamer can mijn zoontje, maar ik kan sde tijd nergens vindrn hihi. Dit zou echt een uitkomst zijn. Wie weet nog een ideetje!!!

 6. Ik zou ons zoontje heel blij maken met de muurtekening van het voetbalstadion. Prachtig en net echt. Wat een keuze op de site. Jammer dat dit in mijn kinderjaren nog niet bestond.

 7. Pingback: Mimi’lou muurstickers